c3 II 1.6 HDI, 120-140 km/h otoban + karısık kullanım sehir ici 4.8 lt ortalama.
100-110 indirirsen ortalama otoban hızlarını o zaman tuketim degerlerini hıc yazmayım :)
Printable View
c3 II 1.6 HDI, 120-140 km/h otoban + karısık kullanım sehir ici 4.8 lt ortalama.
100-110 indirirsen ortalama otoban hızlarını o zaman tuketim degerlerini hıc yazmayım :)
opel astra H easytronic 50tl mazot sehirici trafik 270km
bende de clio III hb var 6.3-6.4 yakıyor şu hava şartlarında ve kısa gidip gelmeler de..
çok mu sizce?
abi 65 liklerde yol bilgisayarı varmı? sanki sadece 85 liklerde yol bilgisayarlı versiyon var die biliyorum..
85 likler 65liklerden az yakıyor, intercooler farkı sayesinde olsa gerek..
ben 76 bin km dir 65 lik sümbül kullanıyorum, yaptığım yolun %80 i istanbul 2 . ci çevreyolu..
haftada 1 depo indiriyorum en azından 4.9 / 100 km den aşağı inemedim.. yaz kış klima açık kapalı her türlü deneme ölçümde yaptım..
ölçümlerimde herseferinde depoyu ağzına kadar doldurup km sayacını sıfırlayaraktan, bir sonraki depoyu dolduruşta km sayacını okuyup hemen hesabı yaptım
bi de kimse bahsetmemiş ama VAG grubunun 1.4 TDi ları (3 silindir, traktör gar gar gar stayla) gerçekten efsane..
benim peder bey yaklaşık 7 senedir CORDOBA 1.4 TDI (2003 model) kullanıyor, bi dönem bende kullandım 50 lt depo ile 1000 km devirdiğim çok olmuştu zamanında..
IBIZA lar tahminen biraz daha hafiftir ve CORDOBA dan da az yakar die düşünüyorum
E12 kasa toyota corolla.. 45 litre ile 1100 km yaptım ;)
pd130 ibiza ile de ( yazılım komple egzoz ) 5.3 litre uzun yol ortalamam ;)
65'lik HB'lerde yol bilgisayarı var sümbüllerde yok diye biliyorum yada paket olarak extra olanlarını gördüm.. genelde şirket araçlarında yok.. ;)
4-5 lt. yakıtı hiç görmedim ben bnm aracımda 2-3 aydır kullanıyorum.. 1 depo ile şehiriçin 750-800 km. yol yapıyorum şu anda.. :)