Accent Era tavsiye ederim..performans+yakıt tasarrufu cok ii
Printable View
Accent Era tavsiye ederim..performans+yakıt tasarrufu cok ii
ibiza mk3 90 lık ne yakar bilen varmıdır arkdaşlar ? deneyen gören :)
(1150) kg araç
walla ben bi clioyu biliriim b.çekmeceden 100 lira aldım körfezi dolaştım bursaya gittim 2 gün gezdim döndüm geldim ışık yanmadı :D
Corsa DTE 1,3 95 hp EcoFlex..
tüketim değerlerini en çok merak ettiğim araba bu...
207 hdi 70hp olan yakıt tüketimi nedir bilgisi olan kullanan var mı acaba ?
Bu akşam bi deneme yapıyım dedim Bahçelievler-Bostancı arası
araç Partner tepee 1.6 110 hp hdi tabi araç ***** büyük ve ağır bir araç (1520 kg) ..
Biraz dur kalk yapmasaydım ortalama hızım daha yüksek olacaktı ama genel olarak hızım 70-90 km/h civarı idi..
http://i51.tinypic.com/2z4xqig.jpg
2005 clio hb 80 hp manisa bursa arası 3,4 görmüştüm 100 km sabit hızla manisa akhisar arası 3,2 yakıyor bu arada araç 980kg
Isik yandiginda 40 litre alirdi, uzerine rahat rahat 100km daha giderdim, sonra fullerdim, ortalama 6.5'a denk geliyordu hep ondan eminim ve 45 litreden asagi mazot aldigimi hatirlamiyorum diyebilirim. Yedek depo ayagina bir seyler olabilir belki :) Tolga da 50 litrelik rakami dogrular nitelikte depo fullediginden bahsediyordu hep
Dediğim gibi pompa kendi durduğunda çünkü benim aracım en fazla 43-44 litre alırdı:) Ağzına kadar doldurulursa alıyor olabilir. Denemedim bilmem. Ancak o seviyede doldurmak pek sağlıklı değil. Genleşme vs olayları yüzünden. Yedek depo aslında genleşme haznesidir çünkü. Birde Allah korusun kaza anında tehlikeli bir durum oluşturabilir diye. Corsa teknik verileride dediğimi doğrular nitelikte 45 litre olduğunu yazmış:)
"ST-max" vay arkadaş :D gerçek olamaz ya, illaki bozuktur o gösterge :D
2011 model corsa 1.3 DTE ecoflex yok mu kimsede?