yok almayacağım gibi sanki.. bugün gittim opel'e baktım.. gerçi DTE modeli yoktu 75lik dizel olanı vardı. özellikle arkası dar geldi, kafam tavana değiyordu..
Printable View
sürücü dahil 280 kg civarı ekstra agırlık la ortalama 100 130 arası izmit bursa 200 km yaptım 6 litre gibi bir deger yaptım uzun yol için cok gibi geldi..:(
bakımı yapılalı 5k oldu 2007 model 78kda araç
şuan dizel araç araştırıyorum gül gibi corollamı satılığa çıkardım :S ama baya bi kararsız kaldım megane fiesta arası gidip geliorum sonra diorum boşver çek arabayı otoparka doldur akpili takıl napçağımı şaşırdım :D bana yardım edin
Konu ile direk alakalı değil belki ancak konu başına bir anket eklesek nasıl olur?
çünkü 17 sayfanın okuması biraz zor olabilir.
yada araç almayı düşünenler için akıllarınıdaki karşılaştırılacak araç sayısını aza indirgemiş oluruz.
yakıcağı ortalama 4.5 5 litre gibi geliyo bana bizdeki ecotec motoru yerine ecoflex koydular torku falan düşürdüler güzel rakam yakalamışlar yakıt konusunda , performanstada kayıp oluyor doğal olarak bide fullu 44 lü rakamlarda sanırım kolay kolay satın alcak yoktur :D
bu arada ben hala 3.36 dan aldığım (bp euro dizel) mazotu bitiremedim :D 310 kmde yarım deponun çooook üstünde hatta 5 kademeli şamandıranın 4. kısmında param bereketli geldi bu sefer
soner hala diyorum ;
meg2/80hp + doritos ruffles pringles :D:D:D:D:D
pisiklet abi en güzeli... :)
bmw'nin üstü kapalı yanları açık motosikletleri var bak onlar da alternatif :D
aracım dizel değil ama bende tüketimimi yazmak istedim.geçen izmirden afyona gittim aracım tüplü 1.6 ies bu arada araçta 16 inc jant 195 45 16 lastikler var lastik havalarını yeni basmıştım ogün eşit şekilde bu arada aracın 10.000 bakımı yapılmadı ve tabiki lpg ninde bakımı yapılmadı..po dan litresi 2.19 dan gaz aldım 89 liralık gaz aldı aracım yani 40.63.. litre civarları.bunlada 519 km yaptım gaz bitti.buda 7.8 litrelik bir tüketime denk geliyor..kronik 10.000 bakımı yapılmamış 16 inc jantlı bir araç için nasıl bir tüketim buarada seyir km 100 110 arası bazı yerlerde 130 140 gördüğümde oldu.
Peugeot 206 + 1.4 HDi Comfort 2010 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
şeytan diyo 40 milyara sat megane'ı. 22 ye bunu al.. 18 milyarı da borsada batır :D :D