ya kime güveneceğime şaşırdım ne iğrenç bir millet olduk, biri pert arabayı kakalamaya çalışır öteki km yi geri alır.
picantonun sahibi cici bir kadın ondan dedim, gidip alıymı diye.
Printable View
ya kime güveneceğime şaşırdım ne iğrenç bir millet olduk, biri pert arabayı kakalamaya çalışır öteki km yi geri alır.
picantonun sahibi cici bir kadın ondan dedim, gidip alıymı diye.
2.0 406 Hdi aldım buarada şiddetle tavsiye ederim şuanda 7,3 lt/100km. Buna elektrikli,hafızalı,ısıtmalı deri koltuklar dahil :D he buarada araba 297600 km'de :)
düşük cc, küçük araba lazım bana, 2.0 filan çok uzak, kaskosu vergisi dert
Vergisi 6 aylık 260 lira yılık 520 :) 16500 lira kasko bedeli çıkıyor
Tata Indica bakabilirsin
Tata Indica 1.4 Basic 2008 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 63176871
Biz bunun Indigo Marine versiyonu ile Antalyaya gittik oldukça ekonomikti ama konfor ve içeri aldığı motor sesi skandal :D
indicalarda servis problemi var, motorları bosch muş ama gene de güvenemedim
Rs'i olan Akif'i hatırlarsın onda var 14000km'de aldı 42000km oldu şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadı servisde yaptırıyor bakımlarını. Tek sıkıntısı alt devirler bitik okeye dönüyor araba 3000 devirden önce gitmiyor Turbo çok zor doluyor. 1.4 hacme göre gereksiz büyük bir turbo kullanmışlar.
o kmlerde sorun olmaz bencede, tüketim de çok az değil, değişik bir araba 6 litre filan yakıyormuş istanbulda, hafif, fren yol tutuş hak getire zaten
ben son anda smart'ı bulmasaydım picanto alacaktım gayet mantıklı bir araba bence.
intial-d güzel paylaşım olmuş :)
olm nasıl insanlar, sorsan müslümanım der, milleti kazıklar, haram olsun kimi kazıklarsa, km yi geri alanların çoluğundan çocuğundan çıksın, yedikleri zıkkım olsun. (daha da bela okurdum da neyse)
vw dieseli buldum bir tane ona da bakıcam, bu hafta aldım aldım vallahi...
skoda fabia 2009 1.4 ne kadar yakıt harcar?
Picanto alınır bencede ucuza alınır, ucuza satılır:)Klima, abs gibi önemli donanımlarda var. Hyundai,kia motorları çok sağlam. Hiç sanmıyorum sorun yaşayacağınızı. Clio,206 gibi arabalarda o fiyatlara temiz bulmak çok zor hepsinde km oynanmış vs sıkıntılılar.
Bahsettiğiniz durumu bizzat yaşayıp ilan açan bi vatandaş :) ;
Ford Fiesta 1.4 TDCi Collection 2007 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 65640886
Öte yandan daha önce yazmışımdır muhtemelen de iş yaptığım bi firmada sayamadığım kadar çok picanto dizel var çok kez bindim
bence gayet güzel arabalar çekişi yeterli yakıtı fazla az içi gayet güzel dış tasarımıda başarılı fiyatları makul ise bence alınır
Bahsettğim araçlar 2010 model civarı daha eskilerini bilmiyorum..
Amcada söylememişmi , dediklerin dışında bir şey çıkarsa ekspertiz ücretini sen ödersin diye :)
sonunda bnde dizele gectim gecen hafta 2004 model 125.000 kmde dizel corsa aldım 1,3 cdti arabann yağını fıltrelerını deiştrdim ve ardından yazılım attrdım. 100tl mazot aldım ve dewamlı ş.içi kullandım yazılımdan dolayı arada srada gaza fazla bastım araba 400 km de ışık yaktı + gaza fazla yuklendıım esnada duman atıyor kat ustunde aracın bunn sebebı yazılım olabılırmı carbon clean mı yaptrmam lazım bide sankı fasla yaktı gbı geldı önerilerinizi beklıoırm..
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...83953945_n.jpg
chipsiz sakin kullanim sonucu.. 2004 c220cdi
Bende dizel araç arayanlar kervanındayım. 20-22k arası bütçe var düz-otm fark etmiyo. Birsürü araba baktım ama hepsi soru işareti dolu. Zor iş cidden.