Carisma 1.9D temiz bişey bulursan kaçırma..
Printable View
Carisma 1.9D temiz bişey bulursan kaçırma..
Bende ondan tırsıyorum zaten işini gücünü bırakıp gidiyorsun telefonda herşey süper detaya girip biraz araştırınca iş patlıyo. Valla kafamdaki arabalar
C2 - 70-80bin km
Skoda - Fabia - 50-70bin km
I20 crdi - maksimum 20-30bin km
Smart ta aklımı çelmiyor değil ama...
Kangoo yada Dobloda olabilitesi olan araçlar aslında.
Off kafalar karışık :)
pıyasada duzgun araba bulamıyoruz
50tl mazotla 280km yaptım
şehir içi dışı karışık
307 1.4 HDi
(50tl/3,9tl= 12,8lt = 280km , 100x12,8 / 280 = 4,5 lt )
100km de ortalama 4,5 lt
Benim Bildiğim Kadarıylada Seat Cordobalar. 1.4 TDI 3 Silindir olduğu İçin az yakıyor Ve gidiyorda .
C1 hdi 50tl güncel mazot fiyatı ile 270 km yol yapıyor şehiriçi.
Focus 1.6 tdci 50 tl güncel mazot fiyat ile 210-220km arası.
astra h 1.3 basmadan gidersen 50 ye 300 yapıyor sen basıyorsun heralde dodo
30 bin liraya kadar manuel 5 yaşın altinda sedan ya da hatchback onerilirinizi bekliyorum :)
megane II sedan.. 100 hp'lik DCi.. ;)
Bende 65 hp 2008 dizel hatchback clio var çok çok az yakıyor fakat çok dandik araba :)
fiesta olur corsa olur fiat linea olabilir sendeki fiesta benzinlimi?
Ben bu yaz pek istemeyerek takasla 107 dizel aldım ne kadar çirkin araba pejo ya tövbelim fln diyodum Allah var bütün laflarımı bana yedirtti sayesinde ekonomi yapıp yanına birtanede spor araç aldım :) yazın 120 tl ye depo doluyordu burdan çamyuvaya giitm ışık yandı 720 km şehir içi klima hep açık 630 km yapmıştım sanırım şehir içi performansını uzun yola göre daha fazla beğendiğim bir araç tavsiye ederim temmuz başından itibaren 24 bin km yol yaptım şu anda satılığa koydum fakat arayanları başka araçlara yönlendirip duruyorum :) en güzel yanıda hem 4 kapı olması birde park sorunu diye birşey yok smart gibi diklemesine park etsen yine yolu kapatmaz, içide baya geniş ''ulan yoksa pejo yu sevmeye mi başlıyorum '' ama muhakkak içine yalıtım yapılması lazım ses fena :)
Focus 1.6TDCİ 20 TL Mazota 90KM Şehir İçi