Bir arkadaşım da olan Citroen C-elyse ş.içi 4.6Lt/100 Km duyunca şok olmuştum 1.6 Blue Hdi sanırım sorunsuz az yakan çok kaçan olarak tavsiyem olur.
Printable View
Bir arkadaşım da olan Citroen C-elyse ş.içi 4.6Lt/100 Km duyunca şok olmuştum 1.6 Blue Hdi sanırım sorunsuz az yakan çok kaçan olarak tavsiyem olur.
2014 Corsa D Active paket
1.3 cdti 75 hp manuel
15' jant(oem) var.
2 haftadır; Bayrampaşa - Ataşehir
İş için gidip geliyorum.
Bu sabah baktım ortalamam 4.3
Hafta sonları ailemle biniyorum.
1.6 TDI DSG Polo ş.içi şuan 4-4.5 arası gidip geliyor. Uzun yolda 3.5'a kadar düştüğü oldu.
Corolla Hybrid'le 2000-2600km bir tecrübem oldu.
İstanbul-Adana 3 kişi ve gırtlağına kadar bagaj ile(tahminim 100-110 kilo vardır) 4.7 ortalamayla Adana'ya girdim, Adana içi ortalaması 3.6 ila 3.9 arası gidip geldi, dönüşte yine 2 kişi ve 150-160kg civarı yükle Tekir rampası çıkışında 6.3-6.5'leri gördü, İstanbul girişinde 5.2 ortalama gösteriyordu ma.lum dönüş yolunda rampa çıkışları daha fazla, ortalama hızımı hatırlamıyorum ama 142kmh sabitleyip gittim hep otobanda, klima hep açıktı. Şunu da söyleyeyim ben genel ortalamayı sıfırlamadım ama şehir içi sürüş ortalamaları hep 3.2-3.5 civarıydı.
Şehir içi bayağı az yakıyor ancak rampa yukarı dizellerle başa çıkabilecek bir tüketimi yok, bir de insanda hep elektrikte ilerleme motivasyonu veriyor o bakımdan eğlenceli, ancak tek eğlencesi bu olabilir. :D
Ayrıca izolasyonu zayıf olmasına rağmen bayağı sessiz, bir Japon olarak şaşırttı beni. Yine de bagaj havuzu gibi yerler bir izolasyon ister.