yeni accent blue'nun içini görmedim ama flu'nun içi kalitesiz, özensiz acele ile üretilmiş izlenmi vermişti bana..
Printable View
Paşam demişler ya ön yargı başımın belası :)
yanlış anlaşıldım herhalde skoda bile kendini geliştirdi ve daha iyisini yapıyor demek istedim
Aradaki buzları eritelim olmazmı ? :)
Karşılaştırma yanlış olabilir ben skoda nın çok kaliteli bir araç oldugunu ima ettim ama yazdıgımı okuyorum pek ima edememişim Özür ;)
Benim yazdıklarımmı hiç birşey ifade etmiyor ?
Benim adıma düşünüp yazman ne kadar hoş ilginç ve bir o akadarda şaşırtıcı :)
Ben hiç birşeyi sorun etmem ama mevzuyu sarmaya başladım ben fluance begenmiyorum sen begeniyorsan o senin düşüncen hyundai de ne çalışan bir arkadaşım var nede servisimiz karşılaştırma yapılmış bende sevmedigim aracı eleştirmişim bunu ben kendi özgür düşüncem ile ifade ettim bu kadar kasmana gerek yok kardeşim .
Ben hyundai diyorum :icon_tup:
Sen fluance de ;)
Estağfurullah burda bilgilerimizi paylaşıyoruz insanız her şeyi dört dörtlük bilecek halimiz yok ya :)
SuperB ve fluence arasında dağlar kadar fark var. Superb'nin arka diz mesafesi Mercedes E kasadan büyük. Haliyle böylesine bir araçtan inip fluence'a binince tabiiki fluence kalitesiz görülecektir çünkü aynı segmentte araç değiller.
Fluence'in rakibi Skoda'da 2011 Octavia 1.6 TDI olabilir ama SuperB asla :)
2004 ten beri aile aracımız megane ... 3. meganı aldık babama 5-6 ay önce , en son makyajlı kasa meg3 hatchbacki satıp .. Böyle bir şey olamaz tamamen kalitesizlik ve komedi hatalar var araçta , inanılmaz şeyler yapmışlar. Kalite bu kadar mı düşer 45 bin tl verip araç alıyorsun Renault'a yazıklar olsun diyorum ve hayatta binmem bir daha ... Kendim astra GTC kullanıyorum 2006 model aracım ama arada uçurumlar var kalite açısından.
Döşemeler berbat , kenarlardan çıkıyor , dizayn hataları var , örneğin silecekler kapt kapalı iken kalmıyor olabilir cliolardada öyle ama nasıl duruyor sorun bu. Kaputa çarparak :S ve dangalağın biri gelip sileceği kaldırmaya çalışırsa kaput boyası kazınıyor.
Yani fluencede aynıdır diye düşünüyorum uzak durun bence ...