megane coupe 1.5dci 2010 model hafif agarsif bi yazılım fiyat alabilir miiym ? bir de sadece istanbul'da mı faaliyet gösteriyorsunuz ?
Printable View
megane coupe 1.5dci 2010 model hafif agarsif bi yazılım fiyat alabilir miiym ? bir de sadece istanbul'da mı faaliyet gösteriyorsunuz ?
yukardaki soruya ek olarak 1,5 dci megane3 te yazılım yaparsak, güç tork artıyor peki yakıt miktarı da artacak mı?
Astra GTC ye yapılan remap için ECUFAST ve Alper abiye çok çok teşekkür ederim.
kia rio 1.5 dizel 110 hp 240 nm tork değerler + fiyat alabilir miyim ?
P.m ler gönderildi.
Bende 106 GTI için bir pm alabilir miyim? Araçta filtre ve egsoz var sadece.
iyi akşamlar.manuel 330 ci için kesici ve limit iptalleriyle beraber biraz daha agresif yazılım düşünüyorum.fiyat alabilirmiyim?
2011 Kia Ceed 115hp olanlardan.Bende bir fiyat ve deger alabilirmiyim..
Jetta 2.0 tdi dsg sanzimanda hafif agresif bi yazilimda sikinti cikar mi ? Beygir ve tork bilgisi alabilirmiyim ?
Pug 106 gti filtre egsoz var aracımda çip uygulaması ile güç artışı ne seviyede olur?
Mini Cooper Countryman S R60 185 BG 260 NM Degerler Lutfen + sanzuman yazilimi yapiliyormu.
1.3 multijet palio 70 hp 180 nm tork stock aracimi 110 hp civarina cikarmak istiyorum chip disinda ne gibi islemler yapmam gerekir ve bana hepsinin toplam maliyeti nedir acaba ? Tesekkurler..
lutfen bi cevap alabilirmiyiz. yaklasik 4 gun oldu :)
e92 320d şanzuman için yazılım yapıyo musunuz, yapıyosanız detaylı bilgi alabilir miyim