Teyit etmek amaçlı soruyorum 2011 golf 6 tdi yazılım yok sanırım hala :/ ?
Printable View
Teyit etmek amaçlı soruyorum 2011 golf 6 tdi yazılım yok sanırım hala :/ ?
2011 corsa 1.3 cdti 75 hp max değer ne alırız ve fiyat bilgisi pm lütfen.
opel combo C 1.3 dizel 75 bg için + kaç bg ve fiyat alabilirmiyim, teşekürler .
1.9 tdi transporter t5 kasa 105liklerden ne çıkar ? fiyat ? pm alabilirmiyim
Ellerinize emeğinize sağlık kardeşim, araba yeniden doğdu sanki ;)
megane 2 rs için değer ve fiyat bilgisi alabilir miyim bende lütfen
merhaba 2000 model volvo s40 t4 ve 2000 model volvo s40 20t max. kaç beygir alabilirim birde fiyatını ögrenebilirmiyim .bi sorumda daha olacak bu araclara buyuk turbo ıntercoler komple egzos birde enjektor değişikliginden sonramı chıp uygulamalıyız önerinizi ve cevabınızı bklıyorum tsk ederım
2005 2.0 c4 vts için bilgi ve fiyat alabilirmiyim?
2011 passat cc tdi dpf li dsg 6 ilerili 170hp (350nm tork) araç için fiyat bilgisi, güç bilgisi , dsg ye yazılım uygulanabilirlik bilgisi(dsg optimizasyonu vs), yazılım sonrası dpf nin tıkanma yapıp yapmayacağı ve dsg nin artan torka(yazılımsal ve mekanik olarak) dayanıp dayanmayacagı hakkında bilgi verebilirmisiniz.Ayrıca uygulama sonrası garanti (yazılı) veriyormusunuz.
Kolay gelsin
merhabalar...
Antalyadayım aracım 2010 model audi a4 2.0tfsi quattro
bildiğim kadarıyla antalyada yükleme merkeziniz var.
aracımda şu anda sadece supersprint catback mevcut ve araç 35.000km de
100.000km yi devirine kadar kullanmak istiyorum allah izin verirse.
kafamda downpipe, bmc kutu içi filtre ve yazılım yaptırmak var.
size sorum daha önce bu motorlara işlem yaptınız mı? yaptıysanız sonuçlar nasıl oldu?
kafamdakileri yaptığımız taktirde sonuç nasıl olur?
downpipe ile ilgilide yorum yaparsanız sevinirim mekanik veya elektronik sıkıntı çıkarır mı?
rahatsız edici bir gürültüye neden olur mu? bir de siz yapıyor musunuz? yapıyorsanız maliyetini söyler misiniz?
opel corsa c 1.8 gis 125 bg için beygir & tork bilgisi ve fiyat alabilirmiyim
opel corsa c 1.8 gsi 125 bg için beygir & tork bilgisi ve fiyat alabilirmiyim?
araç son zamanlarda 6400-6500 devirlerde gaz kesmeye başladı sorunu yazılımla halledebilir miyiz?
merhaba 99 model 76lık downpipe, cutout ve mantar filtreli volvo s40 t4 için tork beygir ne kadar güç elde edebiliriz? nasıl yapılıyor beyini size mi göndereceğiz ? fiyat pm lütfen.
yetkili servisteki arkadasim chip tuning yaziliminin arac servise geldiginde anlasilmayacagini fakat o arac icin kendi orjinal yaziliminin yeni versiyonu cikmis ise cihaz otomatikman guncellemek isteyeceginden chip yazilimi uzerine de guncelleme yapamayacagindan beynin yandigini ve birkackez bununla karsilastigini soyluyor,bu konuda bilginiz varmi
Ecu fast yazilim ile rahat bı 5 boy aldim ellerinize saglık
2010 volvo c30 d2 'ye yazılımınız varmı ?
fiyat ve aldığınız gücü pm alabilirmiyim
1999 model çift vanoslu 5.20i için beygir&tork bilgisi ve fiyat
2000 model çift vanoslu 5.28i için beygir&tork bilgisi ve fiyat şimdiden teşekkürler :)