Mugen Ecu Hazır programlı bir Beyindir.K-pro gibi tune edilip arabaya özel bir ayar yapılması imkansız. Kpro aldığın sürece daha sağlıklı Daha güçlü bir aracınız olacaktır.
Printable View
Merhaba.
Hondata s300 v3 almak ve size yazılım yaptırmak istiyorum nereden bulabilirim?
Pm gönderildi....
Merhaba aracımda sizin yazılımınız var. Komple egsoz filtre ve wg almayı düşünüyorum. Biraz basınç açıp yazılım güncellemesi yapılması gerekiyo. Fiyat bilgisi alabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler.
Pm gönderildi ...
e92 320xdriver'm var yazılım düşünüyorum bilgi verebilirmisiniz
Pm gönderildi ...
97 bravo hgt için yazılım yapabilirmiyiz, ayrıca günlük kullandığım 2005 cordoba var 1.4 tdi 75 hp. bunla ilgilide yardımcı olurmusunuz.
pm gönderildi ....
fiat punto evo E5 motor 1.3 Mjet 75hp araç Ankara için fiyat alabilir miyim bende
saygılar
Pm atıldı ....
1.4 T-jet Bravo 120 hp 206 tork stock haldeki araba için +30 hp 60 tork artışı olacağını arayarak öğrendim.
merhaba turbo benzinli aracıma eski sahibi söylediğine sizin bayinizden yazılım attırmış, ben extra downpipe düz boru ve air cold kit uygulaması yaptım , yazılım güncelleme çok gereklimi ve fiyatı ne olur
corolla ae101 kasa 4afe kodlu motora beyin önerisi nedir maliyeti ne olur
Merhaba
2001 1.9 TDI 130 luk passat aracım var 190 binde dyno da 200 nm tork ve 100 beygir verdi yazılım sıkıntı yapar mı fiyat alabilir miyim? yakıtta bir fazlalık yada turboda ses felan yok
Teşekkür ederim.
Pm gönderildi
2012 VW Scirocco(122 hp) aracıma yazılım yaptırmayı düşünüyorum. Yazılım sonrası güç ve tork bilgisi ve fiyat bilgisi alabilir miyim?
2008 Bravo 1.6 Mjet 105 Dizel aracım var yazılım yaptırmak istiyorum.Ücreti ve ne kadar güç artışı olacağını p.m atabilirmisiniz ? Ayrıyetten kat ve son iptali yapıp sona kadar düz boru çekeceğim.