Vectra c 2.0t 175 hp ile ilgili deneyiminiz oldu mu hiç?
Maksimum kaç beygir alabiliriz?
Bide merak ettiğim stok garet k03 turboyla kaç bar basabiliiz?
Ve son olarak maliyeti ne olur saygılar![]()
Vectra c 2.0t 175 hp ile ilgili deneyiminiz oldu mu hiç?
Maksimum kaç beygir alabiliriz?
Bide merak ettiğim stok garet k03 turboyla kaç bar basabiliiz?
Ve son olarak maliyeti ne olur saygılar![]()
2007 Vw jetta 1.9 Tdi dsg şanzuman orjinalde 105 hp chip sonrası ne olur? fiyat ve performans ?
Şimdiden teşekkürler..
'97 Vti.
Specler :
1.8 integra type r boğaz kelebeği
Greedy stage1 baskı balata
Simota Big Tube hava filtre kiti
Dereceli eksantirik
Megan racing 4-1 headers
60lık komple krom ara borular
P28+S300 beyin ile kaç hp / tork ulaşılır ?
Beyin satışınızda var mı?
p28+s300+ecu ayarı ne kadara olur ?
2.5 SORENTO 140 hp için fiyat ve hp bilgisi alabilirmiyim?
2011 Corolla D-4D üzerinde yapabileceğiniz işlemler hakkında pm'inizi rica ediyorum. İyi çalışmalar.
Mercedes C180 CGI ( 1800cc ) aracim icin bir chip tuning var mi acaba ?
fiat punto aracım var 75 hp lik multijet. dyno testte 67 hp verdi chip tuning yaptırsam kaç hpye çıkarırsınız?
astra h 1,3 cdti almayı düşünüyoruz tek korkumuz ışıklar ve bayırlarda yetersiz kalması sadece bunun için power box takıyor musunuz fiyat marka menşeyi nedir nekadardır cevapınız araba hakkında görüşümü olumlu olumsuz değiştirecektir
merhaba. mercedes w220 s320 için chiptuning ile tork ve hp bilgisi rica edebilirmiyim? fiyatlandırma ile ilgili bilgide verirseniz sevinirim.
34 VAY 68 törkiş hatrot
1.6 ies filtre,headers ve 51 lık borularla 120 orjınal dan 135 oldu dıye dusunuyorum buna chip olayı kac hp artıs gosterır malıyetı ne olur
pm gönderdim,ayrıca astra h 2011 model 1.3 cdti,obd yapılabiliyormu acaba
filtre, egzos, emme-gaz kelebeği port polish, işlemi tamam, yazılımla güç % kaç artar +maliyet için pm alabilir miyim?
alper abi bizim soru karambole geldi sanırım w220 s320 için fiyat ve güç artışı pm rica ediyorum
34 VAY 68 törkiş hatrot
2006 megane II 1.5 dci 80 hp 185 nm
-beygir ve tork artışı, maliyeti ve yakıt değişimi hakkında bilgi alabilir miyim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)