Polo GTI için ESP kapatma çalışmanız oldu mu?
1.2 jetta tsi çalışmanız oldumu acaba ? Filtre dp kat iptali falan yazılımınız ile kaç hp ye ulaşıyor? Teşekkürler iyi çalışmalar...
Bir arkadaşıma 2006 model 3.20 d sedan aldık 163 hp 340 tork 130.000 km de olması lazım yanlış bilmiyorsam. Sorf bi yazılım istemiyoruz ama çok hard da bi yazılım istemiyoruz ortaya karar bişey istediğimiz yazılımne gibi değerler alabiliriz? birde fiyat bilgisi alabilirsem çok sevinirim...iyi günler iyi çalışmalar
2013 vw cc 1.4tsi için ne yapabiliriz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Passat 1.8 TSİ 160 Hp 250 Nm Tork tiptronik şanzuman.Yazılım sonrası ne olur ? yakıtta düşüş beklenir mi ? Fiyat ne olur ? Bursa dayım en yakın bayiniz nerdedir ? Çok soru sordum![]()
2001 octavia 1.8T AGU motor km olarak 250 binde ve LPG li bu araca chip tavsiye edermisiniz? LPG de kullanmayı düşünüyorum uygulanan yazılım verimli olur mu ne kadar güç elde edebiliriz?
2008 fista 1.4 tdci 68hp için chip uygulaması düşünüyorum elde edeceğim veriler ne olur ?
Fiyat ve ödeme şekli k.kartı v.s. pm lütfen.
corsa d 1.3cdti 75hp z13dth için limitlerde olmayacak şekilde istersem güç tork ve tüketimdeki değişim (tahmini) ne olur? izmirde bayiniz var mı? fiyat pm alabilir miyim?
2011 RCZ 200 İÇİN fiyat ve performans artış miktarı (hp) ögrenebilirmiyim_?
Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 beygir 187 tork için abi en iyi şekilde kaç beygir alırız. Fiyat pm'lersen iyi olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)