2013 leon FR 1.4 140hp ıcın uygulamanız mevcut mu?fiyat bilgiside alabilirmiyim?
Merhaba,
2013 Model Toyota Auris 1.4 d-4D MultiMode aracım var. Şuanki fabrika verisi 90bhp 200nm tork
2011 Model Peugeot 207 1.4 HDi düz vites aracım var. Şuanki fabrika verisi 70bhp 160nm tork
Bu iki araca chip tuning uygulamayı düşünüyorum öncelik 207. Düşük devirlerde güç tamamlayacak bir yazılım istiyoruz.
Ankarada ikamet ediyorum fikir ve önerileirniz nedir ?
teşekkürler.
benim 2005 model 2.4 accordum var arac full stock motora neler yapabilirim diye araştırırken nette hondata da su sekilde bi yazılım buldum Reflash - TSX daha önce sizin bu motorda yaptıgınız bi işlem varmı veya siz bu motora yazılım yapabiliyormusunuz
Merhabalar Alfa Romeo 159 aracıma yazılım düşünüyorum .aracı günlük ve uzun vadede kullanıcağımızı düşünürsek ve 133.000 de olduğunuda düşünerekten yazılımdan sağlıklı sonuç alınırmı ? bu araca nasıl bir yazılım yapılmalır veya yapılmalımıdır . yakıtta bir değişiklik olurmu ?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 150hp .
yazdıklarımı göz önünde bulundurarak alabilceğim güç ve fiyat teklifi pm alabilrmiyim .
2010 model corsa d 1.3cdti 75bg aracıma chip yada yazılım yaptırmayı düşünüyorum.
Uygulamalar sonucu performanslar ve fiyat tekliflerini alabilirmiyim.
Selamlar primera gt için 150 hp araç, üzerinde 4 2 1 headers 51 lik düz boru orjinal son susturucu var , açık hava filtreside mevcut , bu araç için bilgi ve fiyat alabilirmiyim
34 AH 6410
PRİMERA GT NİSMO.
Merhabalar, 2012 Skoda Fabia 1.6tdi 105hp versiyonu için bilgi ve fiyat rica edebilir miyim ? Kolay gelsin ..
Insta : Nardohawkeye
Insta : Autolyewax
özel mesaj da atmıştım yine buradan da yazmış olayım.
2011 son kasa jetta 1.2TSI trendlıne sahibiyim. Araç 45000km'de. Yazılım istesem maliyeti ve değerleri ne olur.
bilgi lütfen.
kolay gelsin.
d16a9 cıvıc sı aracımda 4-1 headers duz boru aırmass son suturucu ve acık hava fıltresı mevcut ek olarak beygır artışı nasıl sağlayabılırız..
Bursa'da ecufast yaptıracağımız yer yok mu hala
Hem bizim hem sizin için olması lazım
2006 model opel meriva opc .. 180 hp turbo motorlu. bu araç için, uygulamanın ardından son durum ne oluyor? tüketim değerleri artarmı azalırmı..? birde beyine mi müdahale edilecek direkt ayrı bir aparat mı takılacak. takması sökmesi zahmetli olacakmı? birde tabi ne kadara malolacak? özelden yanıtlayabilirseniz sevinirim.
kolay gelsin.
\\\SPEEDY G.///HONOR IS YOUR LAST CASTLE; ALWAYS DEFEND IT!
ml 250 cdi bluetec 2013 icin fiyat alabilirmiyim bir de kac hp ve tork olur?
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
opel corsa 96 ecotec GSI ve honda civic 1.6 ies 99 model manuel araçların yazılımlarındaki tork ve hp artışlarını rica edebilirmiyim bide ECU üzernden mi yazılım atılıyor yoksa emprom üzernden mi ? varsa bide p.m üzerinden işçilik ücretlerini yazabilirmisiniz ? iyi günler.
Polo GTI Stage 2 sonucu kaç hp olur + fiyat??
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)