Merhaba
98 model gc8 im var. IHI Vf48 turbo hks evc5 jun forget motor. Ecu olarak veya ekstra neler yapabilirim yönlendirebilirmisiniz acaba ?Ecu için de fiyat verebilirmisiniz ? Birde Ecu dan ne alabilirim artılar ve eksiler.
Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim.
Harun
Yukarıdaki pm'lerden bir tane de ben alabilir miyim?
Sağlıklı olarak yapıldığında ne kadar artış olur ve duman durumu ne olur?
Birde Hard olarak yapıldığında ne kadar artış ve duman durumu ne olur?
ikisi için bilgi ve fiyat alabilirsem sevinirim.
İyi çalışmalar.
1.3 cdti Corsa C Dumansız hard bir yazılım istiyorum fiyat ve değerleri pmlerseniz sevinirim.
Slammed Society Corci !
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Golf gt 1.4 170 hp DSG için motor ömrünü azaltmadan kaç hp alabiliriz ? tüketimde azalma oluyor mu ? fiyat?
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
motor ömründe skıntı olmaz ama turbon daha önemli benim içinaraban kaç binde ? yakıtındada aszalma olur
![]()
www.drecu.com
Mrb kia ceed 2 dizel otomatik aracıma yazılım yaptırmak istiyorum.. Limitör iptali yapılıyormu ayrıca yazılımdan sonra dpf tıkanma yapar mı son olarak 0 -100 hızlanması ne duruma gelir saygılar
-----> NO S T O C K
Özelden yazdım bu konuyu görmedim.
Aracımda dp var. Küçük freeflow Spor egzost var. Turbonun patlaması önemli değil, zira turbo büyüteceğim. O işi yapana kadar orj turbonun sınırlarını zorlayarak kaç hp ve tork alabiliriz. Duman vs önemli değil. 1.6 tdi 105 hp
Byte-R
instagram: dogancglr
www.drecu.com
www.drecu.com
auris 1.4 dizel manuel 130km hiçbir ekstra yok 130 hp gibi güç alma ihtimalimiz varmı ne gibi sıkıntılar yaşayabiliriz duman olmucak olsada fazla olmassa iyi olurbirde fiyat olarak özelden cvp veririseniz sevinirim
Nezamandır aklımda kalkıp gelemiyorum burdan sorayım log olsun forumda
2009 picanto 1.1 crdi 75hp
sanırım turbo omrum bitmek üzere yerine ne almalı
ve
yazılım ile ne alırız yakıt güç vsalt devirleri çok kotu yokuşta araçta 1-2 kişi varsa kalkmak bilmiyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)