Merhaba. 1.4 tdci fiesta için dumansız olacak şekilde güç ve fiyat bilgisi alabilir miyim teşekkürler
Renault Kangoo 1.5 dci 90 hp k9k m8 motor dumansız ne kadar hp ve tork çıkartabiliriz birde fiyat teklif pm alabilir miyim?
Merhabalar,
Hyundai accent era dizel 1.5 CRDi-VGT için ne gibi uygulamalarınız var ve maliyeti ne seviyede olur bilgi alabilir miyim?
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Aracım 2014 ibiza cupra,alt yapıyı bitirdim yazılım knusu kaldı sadece. Aracta forge DV,Forge Wastegate,r8 bobin,ngk iridyum buji,70 lik düz boru sonda warex,Wagner intercooler ve BMC Air filter var. Stage 2 düşünüyorum,alacağım total güç ve fiyat konusunda geri dönerseniz sevinirim. İyi çalışmalar..
Gardaş 2014 x5 2.5 diesel aracıma yazılım yaptıracaaam ancak değerleri merak ediyorum,(x) firma 280 hp yaparım diyo,(y ) firma ben bi *** yapamam olan beygırıde çalarım diyo, (z) fırma ise çok yakışıklısın evlenelim diyo..siz ne diyonuz gaaaardaş ????
Aracım 2012 model 32.000 k da 1.4 hdi 208 dumansız soft haliyle kaç hp artış olur ve yakıtta ne kadar tasarruf olur?
Merhaba
2005 model kangoo marka 65 hp aracimiz var. Soft bir yazılımla kaç hp güç alırız. En önemlisi bu motorlarda intercooler bulunmuyor. Bu durumun en ufak bi dezavantaji olursa hiç yaptirmayi düşünmüyoruz. Zarari olur mu? Araç 61 bin km de.
iyi çalışmalar.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)