elinize sağlık çok güzel araçlar...
Printable View
elinize sağlık çok güzel araçlar...
Eline sağlık çok çok çook güzeel fotoğraflar olmuş :)
Çok güzel fotoğraflar, çok güzel arabalar. Maşaallah. Silver RSle Mercedes çok daha güzel olmuş...
Fotolar&mekan&araçlar hepsi süper elinize sağlık
Maşallah çok iyi ler... :)
Yeşilin krem deri koltuk + üzeri açık versiyonu var bizim burada da, harbiden cok asil
benım ılk arabam 72 model 115 kasa 230.6 mersoydu...cok keyıflı bı aractır..hele kı dar sokaklarda aldıgı manevraya hayranım....masallah allah kaza bela vermesın...
maşallah maşallah 41 kere maşallah yeşilime eski formundan bişey kaybetmemiş yine pırıl pırıl mercedese laf yok zaten :D
cok guzeller ikisi de valla :) eline saglik Emirhan
Masallah, cekimlerde cok guzel ellerinize saglik
ikisinede kocaman maşallah
41 kere maşallah her iki aracada Allah nazarlardan saklasın az öncede faceden muratın paylaştığı fotoya yorum yazdım 124 ün eski resimlerini buldum benim eski harddiskin içinden Erhan abiyle sanayiye gittiğimizde çekmiştim onlarıda ulaştırim size bir ara :)
önceliklle maşallah ikinizde ama emirhan kırıldım valla bu foto olayına :)
sana 1 bilemedin 1 bucuk ay veriyorumm benim arabam çıkana kadar yapabildiğini yap bak sonra uyarmadı deme :D
dier dikkatimi çeken konuda o jettanın farlarını patlatırım yapmayın artık şu işi :P
Kirilma olm sen yaa nie kiriliosun ayip ama :D
kanki sabah aradim ama seni oguzhanlayim dedin o yuzden aramadim valla bak isin var die :) yemin ederim jettanin farlarini sirf sana uyuzluk olsun die ole yaptim :D:D:D ahahah hatta normaldi emreye dedim ac die :D:D
Seviorm seni :) Sen o arabayi topla senin yerin ayri :D