Üntar ın Siyah ,Metin Usta nın Siyah ,BOS , bir de saklı 16 plaka var + seninki oldu..:icon_tup:
Printable View
maşallah maşallah.Ne zaman değişiyoruz knka :D :D :D
maşallah allah kaza bela vermesin çekimler içinde eline sağlık :)
Maşallah Bu araç ile bikere Şişlide denk gelmiştik bakışmıştık canlı canlı da cok güzel araç...
Cana kırmızı çok yakışıyor :D Kanka kazasız belasız Allahım kem gözlerden sakınsın..
Araç 1Numara Olmuş.! Kazasız Sürüşler Dilerim.. Belki Ön Plaka Değişebilir yada İptal Edilebilir (:
Masallah Masallah yaniyo-R :) :)
Allah kazasiz belasiz agiz tadiyla binmeyi nasip etsin. 07CAN96 yi buna gecirelim abi bende artik 07MRT plaka aramaya basladim :)
hayırlı olsun can,kazasız belasız kullan
Teşekkür ederim Orhan abi:)
Amin saolasın.
Baya olmuş o zaman ıyı ıyı gelınce guzel olacak:)
Kanka ben eksıklerı tamamlıyorum 1 ay sonra değişebiliriz yaz da gelıyor ıyı olur hanı :p
Teşekkürler kardeşim.
Saoalsın kanka herşey için :)
Çok saolasın.
Kardeşim saolasın darısı başına:)
Teşekkürler.Plaka kalsın sıkıntı oluyor olmayınca ;)
Saolasın kardeşim.CAN96yı takalım buna güzel durur herhalde :) Sende bıran önce alda bakalım keyfımıze :)
Teşekkürler Halil.Özlettin valla görüşelim bi ara.
her zzaman diyorum kırmızı başka bir renk :)
maşallah hatasız :)
maşallah cok temiz görünüyor.. :)
Maşallah can dogru bi seçim yapmışın.
kütahyada çok havalı duruyordu piyasası süperdi ankaraya da yakışır güle güle kullan ...
maşallah can çok güzel kazasız belasız
maşallah maşallah cupra iyidir candır ;) en önemlisi 2.0 tfsi olması...tabiri caizse kürdan katsan beygir alıosun :) birde benimde dikkatimi çekio artık iyiden iyiye , çogu hondacı (type-r / s2000) cupracı oldu bende dahil olmak üzere :) güle güle kullanın...specleri nelerdir aracın ?