bu arac trafikde sıkıntı yaşatabilir yaw sellektör atsan buna kendine geri döner böyle renkler yolda olsun denk gelelim istemem :)
fiyatıda maşallah süper biri kazayla arabayı çözse bi parçası en az 2 lira :D
Printable View
bu arac trafikde sıkıntı yaşatabilir yaw sellektör atsan buna kendine geri döner böyle renkler yolda olsun denk gelelim istemem :)
fiyatıda maşallah süper biri kazayla arabayı çözse bi parçası en az 2 lira :D
çok güzel olmuşda anlamadığım tek nokta ilerleyen zamanlar da bu kaplamayı söküp başka kaplama yapacağı zaman 14bin tl ye çöpemi atmış olacak??????
normal folyo fiyatlarında olsa farklı ve dikkat çekici olmak adına yaptırılabilirdi ancak fiyat çok yüksek... ayrıca hakkaten dubai stili olmuş ... ben çok beğendim ..
waaaaaaooovvv :D çok değişik olmuş maşallah.
Ufo mu o ? o_O ? ?
6. fotoğraf efsane duruyor :)
oha çok hoşuma gitti maşallah ama fiyatı birazcık benı sasırttı :)
kaç ay önce konuştum bu olayı başka bir folyocuyla.Krom mavi de çok güzel.sarı da.başka renkleri de mevcut yani.geçen rakamlar burada bahsedilenin 3 te 4 te biri.gmg uçmuş.
araba güzel olmuş hoş olmuş gmg de adidas gibi olmuş fiyatlarda tabi kendi tercihleri 20 milyarda fiyat çekse saygı duymak lazım
Trafikte yanından hızla geçse ışık süzmesi diye aklını yitirir insan. Allahtan maliyetli bir iş ucuz bişiler olsa ortalık cıvıl cıvıl olurdu :D
Ön cam dahil aynalı şart.. :D
yaptıran olucakmı yada kim yaptırıcak onu daha çok merak ediyorum :D
3 4 e ancak kpmf yaparsınız kaput tavan bagaj maliyeti o hexıs olunca iş değişiyo fark bayağı buyuk kpmf de yansıma yok bulanık görüntü baktığın zaman hexıs da kendini net görüyosun bulanık bir görüntü söz konusu değil ha bide şuna gelelim maliyet konusu folyo reklam folyosu değil sen 15000 tl para vereceksin bide hata mı cıkcak sıfır hatayla araç teslim ediliyor 3 sene garanti veriliyo ha 4 5 e yaptır geri dönüşü intihar olur bu sektörde kaça yaptığın önemli değil yaptığın işin arkasında duruyomusun bu önemli zaten işini ciddi anlamda yapan 2 firma var
gmg ve protac ç
14 binmi :d one öle ya 2 . arabayı alırsın o paraya yahu
Maşallah çok şık olmuş bence , özellikle video çok iyi :D
Ama yaptırırmıyım yaptırmam , 15 liram olsa gider gtı alırım binerim şu halimle.
Yok garajımda 3-4 arabam varsa 100milyarlık arabalardan aşağı arabalara binmiyorsam İLLAKİ gidip yaptırırım çünkü çok hoşuma gitti.
Şartlar , düşünceler :)
H3 var biizm okulda bir tane , aynı böyle kaplamışlar onu da , gören kör oluyor...