maşallah ömer kardeşim süper olmuş![]()
jantlar 15", inşallah bigün nasip olur... sende bu taraflara gelirsen mutlaka haberim olsun...
yok bende yanlış anlamadım merak etme, sadece video olayına çok özen göstermedim şimdiye kadar, zaten youtube dışında da ekleme yok sanırım, en kısa zamanda eklerim 46 m3 ile olan kalkışımı...
ralli koşmuyor aracım, roll-cage'leri sökük olarak garajda hazır fakat vize işlemi sıkıntı oluyor, sök tak işide göğüslük döşemeler çok uğraştırıyor, yoksa benimde çok hoşuma gidiyor roll-cage'li kullanmak... artı arka yolcu koltuklarını iptal etmem gerekiyor, ***** yaz sezonu gezmeler çok, bizde biraz kalabalığız... =)
intercooler ise mecbriyetten aslında turbo üzerinde oynama yaptığımız için biraz intercooler'ı büyütmek gerekliydi bende AS950 tercih ettim, hem plastik patlıcak bir aksama yok hem ince uzun soğutması güzel hemde bana göre gösterişli bir intercooler...
tuning olarak sade aracım fakat, sinyaller şeffaf olarak hiç beğenmiyorum... =)
orjinal egsozum var hatta ona 2 adet 60'lık borudan yassı kestirerek uç yaptık güzel bir görüntüsü oldu, egsozlar flençli arada bir onu takıp geziyorum fakat araç bu egsoz ile daha iyi yürüyor...
diğer arkadaşlarada yorumları için çok teşekkür ederim...
araç güzel maşallah yanlış hatırlamıyorsam bir cuma gecesi yollardaydı =)
yanlız renk olmamış gibi hocam ya daha güzel bir renk olabilirmiş kırmızı olsa jantla fena olmaz kanısındayım..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
hafta sonu 2 kare daha...
![]()
Olmuş.masallah
Zalimler için yaşasın cehennem..
teşekkürler arkadaşlar...
Muhteşem olmuş Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)