eyw. tesekkurler :D
Printable View
mahmut kardeşim çok kederli içiyo maşallah da yüz ifadesi çok fena :D
valla bi ara kendimi kuruyemişçide hissettim noluyo lan falan oldum ama abilerime düşündükleri için teşşekkür ediyorum keselerine bereket :D Ekstradan ahmedimede ama telefon görüşmesinden sonra biraz araya mesafe koyma vakti geldiğine inanıyorum :D:D:D arabamla gelemeyince hızımı alışveriş sepetinde bulundum bi ara kim benle roll'e kalkıcak der moduna geldim :D herkese akşam için tekrar tekrar teşekkürler güzel buluşma oldu.
H.Savas Mahmut kardeşimin düldülüde kullanmak nasip oldu bir daha sevdim arabayı maşallah kardeşim benim tekrardan :)
İlk bulusmamdı gayet samimi ve eğlenceli bi ortamdı herkese cok tesekkür ederim
Tüm araclarada maşallah diyorum aranızdaki en stock benımdı
Şimdi acil sizden haber beklıyorum benım aracı nasıl basarız.Bana bi tavsiye yer gösterin bakim :)
ulan tam buluşma olcagı gün insanın işinin uzaması ne kdar kötü bişey :( neyse güzel bi buluşma olmuş anlaşılan bayagı eylenmişiniz bütün araçlara maşallah hepsi çok güzel inş birdahaki buluşmalarda görüşmek üzere diyelim :D
+1
insan bir haber verir....
konuları yeterınce takıp etmıyosunuz demekkı arkadaslar :D
haftaya gene yaparız :)
beyler sohbet muhabbet için teşekkürler :) rüzgar fenaydı, bugun bagajı bi açtım içerde hırka varmıs :D
dün sizden sonra otoparkı tavaf ettilk cıkısı bulmak için :D yaklasık 10dk sonra cıktık
bu arada mesuta selam....
mesutu yunanıstana iteleyecek capsı kim yapıyordu :D
Abi bende yolu karıstırdım :) Okmeydanında gidicez diye bi çıktım kendimi istoçun orda buldum:o
Yalandan 50-60 km yol yaptık:(
maşallah bütün araçlara güzel bi buluşma olmuş :)
geleneksel hale getirelim bence.mesela cuma günleri...olabilir mi?
burağa katılıyorum sağolsun mahmut çok yardımcı oldu o konuda bencede mahmuta danış bana hava hoş ama çoğu abilerimiz ve kardeşlerimiz işte oluyo ***** zaten her cumartesi merterdeyiz bence cumartesi daha iyi ve güzel bi gün olmazmı sence moruk (çok resmi konuşmuşm lan :D)
hepsine maşallah..corsaya mini jantları çok yakışmış:)