Korkunun ecele faydasi yok muane vakti gelince dusunuruz onu :D kisacasi gecerse ekime gecmezse .... :D
Printable View
Korkunun ecele faydasi yok muane vakti gelince dusunuruz onu :D kisacasi gecerse ekime gecmezse .... :D
Oguzhan abım cok saol tesekkur ederım. :)aynen ole abi lastıgı yaktıgım oluyodu :D ama actırdım camurlukları artık dıpte giderken surtmedıgınden duman atmıyo ama kıvılcım var :D barıs abının cektıgı vıdyoda var ole bı kac sahne:)
Cok tesekkurler saolun:icon_tup::)
bütün araçlara maşallah jettaya dahada maşallah tam noktası konulacak ismi kazınacak bi araç olmuş . yalnız daha fotograflarını atmasak iyi olacak yapan var yapamayan var canımız çekiyor yaowwvv :D :D
Bagajla ilgili söyliyim lk civicde iki tane tüp vardı sağda solda yani bagajınızdan az bi kısım iptal oluyo gayetde derli toplu bagaj sıkıntı yok :D sadece kompresörü açıncamıydı neydi hani eski buzdolaplarından ses gelir ona benzer bi ses geliyodu lk da öyleydi yani aklıma geldi şimdi spoonları taktığımızda bijonları sıkmayı unutmuşuz şanslıymışızmı basıklıktanmı dip gidiyorduk :D fırlamadı o lastik
[QUOTE=dj_batukaan;6491291]Dediğiniz gibi ilk yaptığı araç subaru yanlış bilmiyorsam.
o zamandan buz aman çok şey değişti yıllar geçti , subaru gri iken videoları var daha türkiyede yapan yoktu doğru düzgün sanırım o sıralar , şu anda air denince akla ilk hayrettin usta gelir.
ondan daha tecrübeli biri yok benim gözümde.
İlk olanalrdan olsa gerek eksikleri olabilir subarunun ama ben zaten subaru gibi bir araca yapılmasına karşıyım , savrulma 4çeker olmasından kaynaklanmış olabilirmi bilemem ama air araca bindim çok büyük bir fark hissetmedim ben yeniden yapılan araçalrdan birine binmenizi öneririm :)
Bir sonraki arabayı sanırım direk bursaya götürcem :D
Arkadaslar bir sorum var bu islem ne kadar surer monte etmesi 1 2 3 gun?
bu kadar adam mesaj yazıyor bir kişi anlatabilir mi TR de aracımızı götürdük air yaptırıyoruz. körüğü kompresörü depoyu nerden temin ediyorlar. kamyondan mı söküyorlar tırdan mı uyarlıyorlar. onun kompresörünü aldık, bunun körüğünü taktık şeklinde mi yapılıyor bu iş ? yurtdışından alınan hazır kitlerden bahsetmiyorum tabi.
bu kitin tesisatın bi fotoğrafı yokmu emre sende vardır show yap buraya bence :D
Hayrettin ustayi arayip sorabilirsiniz cidi yaptircak olanlar zor bisi deil
Hayrettin abinin numarasını isteyenler pm atabilirler.
her sorunuzu cevaplar birde muhabbet edersiniz :)
sırf muhabbet etmeye giderdik saatlerce otururduk yazın :)