:):) garage ıstınye den guzel araclar cıkıyor masallah
Printable View
:):) garage ıstınye den guzel araclar cıkıyor masallah
Air yapana 458 jantı kampanyada mı ? Herkes airden sonra bende şunun tadına bakayım diyor
kaçtane air de 458 jantı gördün ? tek bi araçta olacak diye bi durum yok. herkes zevkine göre.
Bana kalırsa bu sistemi en güzel gösterecek araçlar fabrikadan çıktığında normellerinden daha yüksek olan araçlar mesela 207 Outdoor-Citroen DS4-Rover Streetwise-Volvo XC70-Renault Captur v.b gibi.. :)
maşallah hepsine :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/600/rpyj.jpg
AirMondi'mize yeni ayakkabılar aldık. :D
Sıkmıyormu bu ayakkabılar :) biraz küçük durmuş sanki
Customworks'te yapılan bir Tiguan vardı, hiç piyasada yok o araç güncel fotoğrafları yok mu hiç? Air yapılan en iddialı araçlardan biri bana göre.
airde sekme falan oluyor mu ? gecen gun airli bi astra gördüm arkası lömbür lömbür oynuyodu en ufak yerde sekiyodu
sekme ister istemez oluyo basık durumlarda, ama lömbür lömbür diye bi durum yok. dip basık bi şekilde neyle basarsan bas seker, teker mesafesine getirdiğin zaman hiçbir sıkıntı yok, en azından bugüne kadar bindiğim sürdüğüm yaklaşık 10 12 tane air de böyleydi.
134. sayfadaki Astra kıyak olmuş cidden.
bende dusunuyrdm ama bır aırlı araca bınınce fazla kısı koruk dayancakmı o agırlıga
Ben yeri gelince abartmıyorum 6-7 kiside aldıgım oluyor arabaya
arkaya yukte atıyorum bu koruk sistemi nasıl kaldırır mı yaptırmıs olan varmı arabasına bana cevap vericek olan
arabayı 10 gun kullanmadıgımda oluyo o zaman arabayı nasıl bulucam
İzmir sıcak yer ama es kaza soguk bir yere gidince sabah napmamız gerekli vs aklımda olan sorular bunlar birde ilk cıkgıtında 2k gibi olan bir sistem 5k lara dayanmıs ve markasız olarak bu sorulara güzel cevaplar olabilirse mantıklı bisi aslında .
berkaycım geçen gün megane 3 e 5 kişi bindik, benle furkan 100 er kilo , diğerleri 90 65 ve 80 kilo. bagajda bass + ıvır zıvır biton şey.
diplere yakınken tek kişide olsa sekiyo ister istemez, hepsi aynı.. ama çok az yükselttikçe konfor artıyo, sekme yok denecek kadar az. orjinalden daha iyi diyebilirim.
10 gün kullanmadığında hiçbir sıkıntı olmaz, nasıl bırakırsan öyle görürsün. en fazla yerde bulursun arabayı, oda çalıştırdığın an hava dolar ve kalkar. yerde bulmanın sebebide şudur, körüklerde ufak bi yırtık yada keçelerinden kaçak olabilir. Megane'da ince bi kaçak var mesela, akşam 7 8 gibi bırakınca sabah yerde oluyo araba, arkalarda hiçbişey yok tabi. Körükte bi sıkıntı var, eski jantlarda körüğü zedelemiş körüğü değiştirdiği an sıkıntı yok. Bazen hava hortumlarında sıkıntı oluyodu, şuan hayrettin abi çelik hortuma geçtiği için oda minimum seviyeye düştü.
ilk çıktığında 2 lira şimdi 5 lira olmasının sebebide kullanılan körüğün, hortumların, ıvır zıvır bütün parçaların en sorunsuz ve en kaliteli seviyeye getirildiği için.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...24744078_n.jpg
yani demek istediğim bu haldede düz bi şekilde kullanılıyor araç. Ama sekme ister istemez var. Ama yaklaşık 3 cm kadar kaldırınca bi sıkıntı yok. Gayet sorunsuz lastik döner vaziyette araba sekmez bi halde devam ediyor.
Yani air takınca coil gibi sekme yok tabiki.
Kendi açımdan sekme için sıralamayı şöyle yaparsam coil > yay > air > orjinal
Sen Hayrettin abiye ortak mı oldun la :)Alıntı:
driftboy;728748_n.jpg[/IMG Nickli Üyeden Alıntı