clio nun renk uyumu berbat, bencede bazı araçlar 5 6 cm basılınca daha tatlı duruyor, artık devir öyle bi devir oldu ki araba alıp 3 bin e air yaptıran king oluyor, yakışsada yakışmasada adam dip bastım diyor işte :)
Printable View
clio nun renk uyumu berbat, bencede bazı araçlar 5 6 cm basılınca daha tatlı duruyor, artık devir öyle bi devir oldu ki araba alıp 3 bin e air yaptıran king oluyor, yakışsada yakışmasada adam dip bastım diyor işte :)
Ne airle basılmış arabayı, ne de başka yöntemlerle aşırı basılmış arabayı beğenmiyorum. Her arabanın bir limit var bence. Daha fazla basılınca kötü oluyor. hele arkayla ön eşit basılırsa iğrenç duruyor. Airde de genelde öyle oluyor zaten...
Passatın başka resmi var mı :D
Air'lı araçlar bana da güzel gelmiyor. Sanki coil ya da yay'lı olan araçlar göze daha hoş geliyor :icon_tup:
Kedi ciğer hesabı sizinkisi ;) Abartmayın
kedi ciğer muhabbeti değil,sitede yüzbinlik arabaya binen abiler var neden yapmıyorlar air ... aaa yoksa onlar o ciğere ulaşamadığı için mi...
yorum yaparken biraz düşünün...
Anlayamazsınız...
:D
transporter ne öyle ya bayıldım müthiç olmuş aleme rest resmen :D
Şaka bir yana artık taksitle bile yapıyorlar diye duydum ne derece doğrudur bilmem :) ama asla maddiyat işi değil zevk meselesi kimi yay bile takmayı sevmiyor ona kalırsa
Valla burda aır lı arabaları begenmıyorum dıyenlere ozelden "hacı ucuza air yapıyolar dıye mesaj atsan" evın ıcınde zıl takıp oynamazsalar bır sey bılmıyorum :)
Kedi ciğer bırazda imkan meselesi...
Airli araçlar çok basık dıye elestırılıyor bu da ısın diğer komık tarafı :) Airi olan adam bır tusa basar yukseltır istedıgı sevıyeye getırır aracını...Olayın guzelliği bu zaten...
Neyse yay kesıp bıcmeye eskı kafadan devam...
o airin tıslaması kalkıp inmesi.. anlayamazsınız..