tmm son halini paylaşırız burda ozamn görürüz banada böyle biraz garip geliyor
Printable View
aır yapıyolar oke barı oem jantları sokun cok kotu duruyor ya:)
Corollaya daha farkli bi jant gidermis aslinda soyle japon isi bi model :)
Civic ustanın dükkanının önünde. Büyük ihtimal fotoğrafı sahibi bile çekmemiş olabilir.
Abi şöyle düşün sen air yaptırmaya bıraksan arabayı 1 hafta, enkei'lerle mi bırakırsın tenekeleri takıp mı? :)
Corolla çok kötü duruyor o jantlarla. Ferrari jantlarına bile razıyım onları takmasınlar. :(
beyler civicteki jantları bilerek teneklerle bıraktık 17 lik krom mamlar takıldı bide ondan sonra görün güzelliği :)
kamber diye agliyan arabalar var burda...
Şahsi fikrim; bu iş çoğaldıkça suyu çıkmaya başladı. İğrenç jantlarla, iğrenç arabalar ortaya çıkmaya başladı. Şu modifiye olayını bir tadında yapamıyoruz ya.
Bu gün kahverengi airli Passat CC'yi gördüm. E5'de yeri süpürerek gidiyordu. Çok iyidi gerçekten maşallah. En çok yakışan araç o sanırım.
leon fr çok tatlı olmuş.maşallah
Aynen CC en iyilerden jantlarını pek beğenmesem de.
Önceki sayfadaki corolla da leon da çok kötü bence, son sayfadaki leon daha iyi duruyor.
bu konuda sana katılıyorum evet yanlış bir cümle olmuştur aslında izah şekli hatalı biz yapmıyoruz derken aman sen başka yerde yaptırdın geldin kucağımıza düştün olayı değil bu işi yapan herkesin bir sistem şekli var kullandığı malzeme ve çalışma prensibi farklı farklı ben başkasının kurduğu bir sistem bizimkiyle bağdaşmadığı için tamir imkanımız kısıtlı anca sorunu kendi kullandığımız parçalarla değiştirerek yapabiliyoruz buda araç sahibi için yüksek maliyetli oluyor biz gelen kişiye çık dışarı bu dükkana gelme demiyoruz ama bir sistem yaptırmışsın sonuçta bu işi yapan kişinin hatasını düzeltmesi gerekir ben düzeltirsem gereksiz yere para ödemiş olur ve yaşadığım şeylerden örnek vereyim bir arıza diye düşünerek çok başladık ve bir sürü başka sorunlarıda beraberinde getirdi bir baktıkki sıfırdan yapsak araç sahibi daha karlı çünkü yapılan sistem bizim kullandığımız ürünler dışında ve biz bütün çalışmalarımızı kendi malzemelerimize göre yaptığımız için sistem istediğimiz ölçüde verimli bir tadilat olmuyor
3 sayfadır biri cevap yazar diye bekliyorum 30 saniye ayırıp cevap verebilecek kimse yokmudur ?
- Şase kesilmeden bu sistem uygulanmıyor mu ? İlla kesilecekse ilerki zamanlarda arabaya vereceği zarar varmı ?
customworks ve airmadz kesme işlemi yapmadan uygulama yapıyor sanırım
facebook sayfalarından mesajla öğrenebilirsiniz
https://www.facebook.com/airrideistanbul99?fref=ts
https://www.facebook.com/AirMadz?ref=ts&fref=ts