new beetledeki jantlar nfs u2de vardı hatırlayanlar olacaktır :D facede ben o aracın başka bi fotosunu gördüm böyle sakallı bi hacı emmi bakıyor capsini yapmışlardı blamadım ama sımdı
Printable View
new beetledeki jantlar nfs u2de vardı hatırlayanlar olacaktır :D facede ben o aracın başka bi fotosunu gördüm böyle sakallı bi hacı emmi bakıyor capsini yapmışlardı blamadım ama sımdı
Bu sistende baya ilerleme... ilerisi aydınlık görünüyor :)
honda tam olmuş maşallah
kazasız belasız günler
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...69246399_n.jpg
çok beğendim bunu valla hiç beklemezdim. jant ve air müthiş olmuş bence. bixenon falan çok iyi maşallah :icon_tup::icon_tup:
Valla clio passat ccden sonra en cok hosuma giden araba oldu masallah ama su şirket renginden kurtulsa cok cok iyi olur
clioya güzel bi ayna lazım spoon veya m degil yalnız. ön ızgarada krom çıta ve logoya bi müdahale edilebilir. arka camlardaki stickerlar biraz fazla gibi. bide renk olayı olabilir. ama öyle açık mavi pembe fuşya falan gibi renkler degil. agır başlı jantlara ve jant rengine uyacak bi renkle efsane olur bence.
Clio güzel tonda bi kahverengi ile yıkım olur :)
clio tam tarz duruyo cidden
clio nun eski hali o, şuan ön krom ızgara adidas desenli folyo ile kaplı, (bence) çirkin bi jant takılı ve her jantın rengi farklı şekilde, bence en güzel oem renault clio3 jantı ile çok çok iyiydi :)
jettayı geçen canlı gördüm beykentte. Gerçekten çok iyi.
Çok cici bişey olmuş bu :)
bettle çok doğru karar..
Beetle çok iyi olmuş
beetle çok tatlı olmuş vala :D