Video için ayrı konu açmak lazım valla muazzam olmuş
Printable View
Video için ayrı konu açmak lazım valla muazzam olmuş
Arkadaşlar merhaba..
Konunun yeri burası mı bilmiyorum ama airle ilgili konu bu diye buraya yazıyorum..
Türkiye'de bu işi en iyi yaptığını iddaa eden firmada Civic ES7 aracıma air stage 1 kit air ride yaptırdım.. Kapora istediler, firmada satış yetkilisi arkadaşım diye ödemenin tamamını yaptım.. Belirlenen gün geldi aracı götürdüm bıraktım.. 1 hafta sonra aracımın hazır olduğu söylendi gittim aldım.. Arka amortisörlerden bir ses geldi ki aman tanrım.. Kısa bir süre öyle kullanmak zorunda kaldım , firma ''yabancı değilsin işler yoğun.. az kullan hallederiz'' dedi tamam dedim mecbur.. Tekrar belirtilen tarihte gittim aracımı teslim ettim.. Tam 3 kere aracımın hazır olduğu söylendi, 3 kere gittim ama her seferinde sorun aynı yerde duruyor.. Artık isyan etmeye başlamışken son 1 kez daha bırak hallederiz dediler mecbur tamam dedim.. Aracım bu sefer 17 gün firmada liftte kaldı.. 18. gün gittiğimde sesin hala devam ettiğini görünce ''artık yeter abi sökün istemiyorum'' dediğimde aldığım cevap, ''çok aceleye getirdin son 1 kez daha bırak bu sefer orjinal amortisör kullanalım öyle deneyelim'' oldu.. Zaten ödememi yaptığımda fazladan 500 TL'yi orjinal amortisör kullansınlar diye vermiştim. Bunu da duyunca başladık geri verme, alma savaşına.. 1 ay kadar uğraştım ve sonunda ''Allah'ınızdan bulun, ne haliniz varsa görün'' dediğim anda firma yetkililerinden birisi (Allah razı olsun kendisinden) ortaklarıyla ciddi anlamda sıkıntı yaşadığını, hatalı olduklarını kendisinin kabul ettiğini ancak ortaklarının kabul etmediğini, kendi çabalarıyla 3000 TL'yi geri vermeye ikna ettiğini söyledi.. Olayın sonunda 3000 TL'yi aldım fakat zararım 2500 TL, 1 aya yakın araçsız kalmış olmam ve rezil olmam..
Demem o ki,
En iyi olduğunu iddaa eden her firmaya inanmayınız.. Kullanıcılarla görüşüp, imkanınız varsa test edip emin olup öyle yaptırınız.. Muhtemelen firma ismi vermem yasaktır o yüzden paylaşamıyorum.. Sadece emin olun, öyle hareket edin..
İyi günler..
bence firma ismi verin yaptıracak olanlar göz önüne alsın
Firma ismi vermez iseniz her firma zan altında kalır en azından ben su anda hangi firma olduğunu kestiremiyorum
Ortaya bir şey attın cezayı göz önüne al açıkla bari yada o firma şikayet mesajı açacaktın ama konu kapanmış senin tarafından olay iyice sarpa sardı
Satış yetkilisi ve stage1 falan denilince benim aklıma tek bi yer geliyo ama, mesajı yazan arkadaş açıklarsa daha doğru olur sanki..
Valla benimde aklıma gelen tek bir yer var.Ve eğer orasıysa sokağından bile geçmeyin..
Anladığım doğru firmaysa benim arkadaşımda aracına orda air yaptırdı, çocuk Sapanca-İstanbul gidip gelmekten bıktı..
Sorunları bitene kadar çok uğraştı, şuan iyi mi iyi ama yaşadıklarını ben yaşasam söker atardım o sistemi.
yahu verin şu firmanın ismini de insanlar bilsinler.
Firma ismi vermekte sıkıntı olmaması lazım. Stage 1 ve satış yetkilisi falan tek firma var Airmadz. Kimseyi zan altında bırakmadan bence firmayı söyleyin.
Yaptıracak olan arkadaşlar göz göre göre sıkıntı yaşamaması adına isim veriyim maslak airmadz.. başımdan geçen bunlar.. chocolate Scirocco ile beraber yaptırdık onun aracı yola tutunmadı akşam yüksek bıraktı sabah yerlerde.. açıklama "olur öyle şeyler" oldu.. 2500 tl zararla air maceram aynen böyle..
Hep istemiştim sw bir araca air yaptırmak . Kısmet oldu şükür allah daha iyilerini hepimize nasip etsin .
Not: Araç bursa'da yapılmıştır . Bursaya nasıl gittiysem orjinal hali ile , aynı konforda geri döndüm . Tahmin ettiğimden çok çok iyi oldu :)
http://i62.tinypic.com/1238e1t.jpg
Megane'da daha güzel bi jant ile bebek olur :)
Accord'ları oldum olası sevmezdim ta ki bu fotoğrafı görene kadar :)
Maşallah !
Teşekkürler saolun:)
2 tane daha ekleyelim ozaman beğenildiyse :)
http://i59.tinypic.com/6opmwh.jpg
http://i60.tinypic.com/9knhu9.jpg
Video 10 numara olmuş emeği Geçenlerin eline Saglık.Araçlarda 10 numara olmuş
Accord cok guzel ama biseyler eksik bakiyorum bakiyorum bulamadim..
lip eksik lip. accord efsane olmuş
http://autopazar.co.uk/media/4419/Us...seyside_UK.jpg