159 muhtesem olmus bence jantta olmuş. farklı en azından. ama spacer şart
Printable View
159 muhtesem olmus bence jantta olmuş. farklı en azından. ama spacer şart
Maşallah Alfaya jantlar benımde gözüme iyi gelmedi malesef
asagıdakı araba kankıtonun olsun, ona bıle maasallah panpa-mukemmel olmus dıyoruz...
http://img166.imageshack.us/img166/8590/apaci2yn0.jpg
(ınsanlar>ınsan gıbı araba guzel olmus-aırrıde ıle baska olmus ama baska bır jantla DAHA guzel olur demıs,demeye getırmıs.onda bıle fıtne fesat aramak garıp gercekten. .ok gıbı olmus deseler bıle yoruma acık bır sıte kı , bu baslıkta boyle bır mesaj da gormedım henuz...)
bu arada 159 sahıbı de(ahmet) ıllakı yorumlardan etkılenecektır.ama soyle de bısey var kı,ferrarı de alsan jant da taksan o ne la ? dıyen bı tıp cıkacaktır. zevk senın zevkın, elbette ınsanlardan guzel yorum almak ıster herkesten verdıklerı emekten sonra ama oyle bı dunya yok.bu yuzden yakıstıgını dusunuyosan kalsın boyle. ıc huzur herseyden ozel-guzel bence :icon_tup:
Bu araba Çengelköy nato yolunda duruyordu acaba hala oradamı
Alfayı Bahcesehırde gorme ıhtımalım nedır acaba ? Ve şu eski kırmızı Corsanın sahıbıyle aynı arkadaş sanırım en son kendısınden lens almıstım prestıge'de. Doğru kısıden mı bahsedıyorum :)
Maşallah Alfaya bence cok hos olmus :)
159un jantlarını çok beğendim
roh can ciğer maşallah renk çok güzel
alfayı dün akşam çalışlarda gördüm bence jantları bir yakından görün,fikriniz değişebilir.
maşallah alfaya
Alfa 159 nokta olmus kormetal de koysa cms40 da koysa o basikligi ile hep nokta olucak.
Gereksiz Elestiriler gizli hayranliktir.
Ahmet kardesime helal olsun mal yilan duruyor.
Alfa fotografta kotu durmuş dün canli gorunce bunu anladim :)
Ahmetle 7 8 yildir samimiyetim var diye yazmiyorum bunu kotu olsa soylerdim
Prof fotolar gelince herkes hak vericektr
Ya Ahmet arabanın sahibi olarak ne güzel yazmış çizmiş siz neyin derdindesiniz?
Yok imza stanceworks olsa yok gizli hayranlık falan amma saçmalıyorsunuz.
Beğenmek zorunda mı herkes kardeşim? Zevk renk işi bunlar, Ahmet bile bunu saygıyla karşılarken siz neden ortalığı karıştırıyorsunuz? Forum burası beğenen de olacak kötü bulan da...
Benim yorumda dahilmi yavuz abi :D
sakarya da air'siz kalmıcak sanırım :D
Ya yigit bsg ak,gwreksiz elestrymiste bla bla bla.
Oldu anasini satiyim,hasetim ben zaten hayatta alamamda yapamamda o tarz bi araba.
Cekememezligimden yazdim.
Oldu mu simdi .
Ila ofmof vuuu uuu fena yazilmasi zorunlu diil arkdsini kollicagna onun uazdgna bakrak yorum atsan ztn anlican olayi.
Ist geliyim gerckte bambaskdir olabilir yazanlrda var ama fotoya bakip horum yapoliho
Saksakciligin luuzumu yok,masturbasyon biyere kadar,vucut oster arada islanmak.. :)
alfa bencede olmamıs, cok sonuk duruyo arac. bı yorgun halı var.onerılen oem alfa jantıyla bence ezer goruntusu . yok ımzada stance yazsaydı bılmemneydı.. bunlar bızım gıbı ısın dıbını gormuslere soylenmıyor herhalde dımı :)
araba ıddalı ama hersey yapılmısken on tampon nıye standart onu anlamadım
Hersey derken ilk yapilan sey suspansiyon sistemi zaten arabaya bir pasta cila bile atilmadi henuz.
On tampon, marspiyeler spoiler vs daha cok plan var kismet olur imkanlar da el verirse daha guzel olur insallah.
Herkesin zevkine saygi duymak lazim kizacak kirilacak birsey yok da soyleyis tarzi onemli biraz.
Hani olmus/olmamis, guzel/cirkin kimseye niye begenmiyorsun diyen yok da asagilarcasina birsey soylenirse bu adamin da arkadasi, dostu illa ki savunmaya geciyormus gibi gorunur.
hangı araba ıcın soyluosun bunu anlayamadım
Yok kardeşim sen gayet güzel yazmissin. Canli fotoğraftan guzeldir katılıyorum ama o jantlar bu arabaya gore degil bence.
Hatta hiçbir airli arabaya, bu kadar basik arabaya uygun degil...neden mi?
O jantlar tahminim ebaydan koydugum arnage jantiyla ayni ve 7.5 genislikte...bilalin çektigi yeni bir foto gördüm bu aksam, jantin darlığı konusunda emin oldum. O nedenle yakismiyor bence. O jant 9 10 genislikte veya etsi alfaya uygun olsaydi boyle durmazdi. Alfanin camurluklari cok guzel ama jant dar olunca cok icerde ve sonuk kaliyor.
Ahmetin zevkidir o parasini harcadi o binecek ama biz de daha guzel olsun diye yorum yapiyoruz. Ben ilk yorumumda da bu kadar emek verilmis bir arabaya daha güzel bir jant yakisir demistim. Daha guzel olmamasi icin hicbir engel yok :)
Su cekememezlik durumlari kedi ciger vs sacmaliklari da komik geliyor. Ben kendi adima soyleyeyim trde yapilmis arabalarin yurtdisi forumlarda, fbook sayfalarinda yer almasindan gurur duyuyorum. Emre bilal ve bartunun arabalarda bunu gördük umarim ahmeti de goruruz.
aynen abi haklısın çok içerde kalıyor zaten bunun ahmette farkında , kısa zamanda hallediceğinden eminim
İnşallah herşey istediği gibi olur
alfa çok iyi olmus maşallah :)
kac sayfadır alfa konusuluyor bırkac resım daha koyulsa barı daha yardımcı olur :)
alfa'dan bahsediyorsun sandım alt alta postlar hep alfadan giderken jettayı görmemişim bile telefondan :) söylediklerim 159 için geçerli yanlış anlaşılma olmasın.
Jetta konusunda katılıyorum iddiali bir araba öndende aracın geri kalanıyla uyumlu olmalı.
R32 farları da olursa çok güzel olur
Alfa'nin fotograflari paylasir Ahmet yakinda. Kisa bir video cekmistik yikamada onu paylasayim
Alfa 159 Air Suspension - YouTube
Eski Jettam ,
http://i.imgur.com/Jyy3QHP.jpg
http://i.imgur.com/6KHJ7Wd.jpg
Şimdiki Golf .
http://i.imgur.com/jVKwpIL.jpg
http://i.imgur.com/FkPh4tW.jpg
Emre jettada noktaydı bence aracın.
golf de harika jantsız bile dönüp bakıyoruz, jantlı bu konuyu kapatır ;)
arka plaka yamuk mu ? :)
Alfa fena durmuyor ama aracın ruhuna aykırı olmuş o bi gerçek. Bi mk5 golfte nokta olurdu bentleyler, Vw lere daha çok yakıştırıyorum ben.
http://tunedmotiondotcom.files.wordpress.com/2011/01/5338094699_c61459a9f4_b.jpg için Google Görsel Sonuçları
gibi..
Keşke sende uğrasaydın bi indirip kaldırırdın air hakkında merak ettiklerin varsa onları sorardın. Ben bugüne kadar kimseye ters konuşmadım. Bu forumda olan olmayan kendine hoş gelen araba yapmaya çalışan herkese saygı duyuyorum. Otur çayımızı çorbamızı içer muhabbetimizi ederdik. Teklifim her zaman geçerli.