her 215 50 13 lastik böle durmuyor kumho toyo yanaklarda beyaz yazısız güzel durmuyor ben bridgestone sf 330 2004'de çok aramıştım bulamadım sonra yokohama 352 buldum dünyalar benim oldu direk aldım taktım :D
Printable View
bulabilirsen güzel olur burak :)
takoz lipde alayım ... ben lastikleri yazdım ama yeni oldugundan olsa gerek boya tutmadı :(
Konforda artış ve yol tutuş nasıl? benim şuanki lastiklerim daha 1 yıllık continental 175 65 r14
352:
http://images.gittigidiyor.com/3155/...31550521_0.jpg
boya aldık asfalt boyası ile yağlı boya arası... ince fırça ile boyadı bir arkaadaşım bayaağa uraştık :)
sonra silindi muhtemelen lastikler yeni oldugundan tutmad yada toz mu kaldı diye şüpheleniyorz.. bidahakinde kuru havada temiz lastik ve 3-4 kat boya süerek deneyeceğim.
175 lastik kullandım sonrasında 205 kullandım sonra 215 kullandım.Rotiller falan bozulmuyor bi kere ön takım falan dağılır derler yalan bende hiç bişey olmadı 63 bin kmde taktım şuan 105 binde hiç bişey olmadı yol tutuş aşırı bir şekilde fark yarattı kafadan kaymalar kalktı sonrasında fren derseniz hiç bir zaman fren e dip basamadım çünkü araba hemen duruyor :D fren mesafeside kısaldı direk alın arkadaşlar 175 lastik ne öle ya :D benden size dost arkadaş tavsiyesi sonra çok dua edersiniz :D bu arada yatmış lastik kesinlikle almayın tamam yanlamada çok işe yarıyor araba 3de bile yanyan gidiyor ama yol tutuş sıfır olur ben hemen biter :D bu arada hamuru biraz sert yokohamanın ondan biraz ısınması gerekiyor . ;)
burak yokohamalar duruyor onları takmadm yakın zamanda sahibine iade edeceğim...
ben sıfır dunlop aldım 215 50 13 onları boyadık sf 330 gibi yazı tarzı var ufak aslında güzelde olmstu ama kalıcı olmadı :)
O zaman şöle diyim boya kesinlikle olmaz uğraşma iğrenç olur öle standart bin yokohama ve bridston beyaz yazı ve öle durmasının sebebi boya haricinde yazı karakteri dışarı etli kabartmalı ve fabrikadan o şekilde geliyor boyalılar sonradan çıkıyor.Kumhonunda boyalısı vardı bi ark almıştı zamanında başka siteden 2 ay durmadı silindi bide yamalı şekilde kaldı lastik çöp oldu gitti toyo aldı sonra. ;)
burak yapacam olacak ;) en kötü ihtimal atlas yanak alı kalıp çıkarp yapstırıcam :D
en 336 daki panjur iyimiş siyaha boyanmısı dahada iyi olur gibi..
Şöle başka bir durum var Kuş serisinde beyaz olanlarda tamponlarıda altını ve cercevesini boyatınca yakışmadığını düşünüyorum siyah kalsın :D ben boyatmadım panjur tamponlar orjin siyah :D ama füme bordo kum grisi gibi renklerse boyatman gerekiyor :D
bu benim düşüncem tabi :D
burak düşüncene katılıyorum. bide slx olmayan arabayı boyayaınca illa sırıtıyor nedir fark bilmiyorm ama çok sırıtıyor yakstıamıyorum :)
Beyaz olduğu için araba sırıtıyor contrast yapması gerekiyor ondan sen siyah'a da boyatma orjin nasıl geliyorsa tampon sadece bezle sil yeter :D öle parlatıcı falanda sürme ha :D
Meslela mert konsolu o parlatıcı varya onla saat başı silerdi parlak olucak derdi :D arabaya biniyorsun yazın gözler kamaşıyor :D yolu göremiyorsun ben sadece ıslak detarjanlı bezle siliyordum yeter mis :D
Ah be anılarım canlandı mert özgür bostancı da sahil cepde ne uğraşırdık :D
:) bende ön panjurun telini değiştiricem birde orj T yazısı lazım şimdiki soldu baya