:D
hadi bakalım bekliyorum herkesi belirleyin tarih ...
SkyCoaster dan 300 feet ten aşa atalım sizi :D
Printable View
:D
hadi bakalım bekliyorum herkesi belirleyin tarih ...
SkyCoaster dan 300 feet ten aşa atalım sizi :D
lan birak ayak yapma bana sanki surekli gorusen kisileriz , kalkmisin gelmisin ordan . gece uyumak uyumamak neymis. hem o ara sikisiktim ayarlamistimda az cok kendimi . neyse artik :D
bulusma isini aslinda biz daha once quatro kardesle konustuk pmden de , hepinizin bildigi seyler amerikada insan kendine zaman ayirmak icin plan yapamiyor .valla suan kis , yaza dogru yazin olabilir ama .
Valla Kaan sen haftalik iznini alabiliyorsan haftasonuna al ve cik gel autoshowa..Newyorktaki arkadaslar da ciksinlar gelsinler alti ustu 3saatlik yol..Hem fuar yapariz hem takilirz vs konaklama derdi olmadan.
ohoo hepiniz amerikalı olmuşsunuz valla yazık :)
ciddi bi toplanma olursa gene denerm izin almayı ama o konuda pek ümidim yok sevgili mickey fare çok özlemiş beni illede işe gel diyor :)
video çok fena =)
Zaman olayi cok sikintili. haftada 6 gun is ve 4 gun okul. Zaman olsa bile piyasa durgun oldugu icin bos buldugum vakitlerde de calisarak degerlendirmem gerek.
Ama cok istiyorum gercekten ozellikle su tuning show olayi. 2 hafta sonra gelebilirsek guzel olur.
M_PROJECT, bir gun musait oldugun vakit bulusabiliriz seninle sehirde?
oytun helal valla sana parmaklamadıgın yer kalmadı...
auahuahu garfield ya ahuahu bu arada +18 videosunda bi hipnoz var ufaktan ahah özendirici videolar atmayın sonra amerikacı yeni nesil diye suçluolar insanları :D
video nun devamıda güzeldi de cam i kapattırdı pis herifler ... sözde özgürlükler ülkesiymiş peeeh :)