AHAHAHAHa şarkının eksikliğini bende hissediyorum :D:D:D ama içinde rap olan versiyonunu koymak lazım ayrıca ben artık bu şarkıyı arabdada dinlerim :D
Printable View
Ya yavuzunda Allah..... :D abi bi şarkı 50 milyon keremi dinlenir halen ara ara geliyo kulağıma :D :D
hakan açık saçık fotolar koymak forum kurallarına aykırı :hehe: seninkiler +18 :D
bu arada bir çok kamyoncunun güneşliğinde artık senin fotoların var :hehe:
http://www.youtube.com/watch?v=NwZXXWMVFL4
hauahauah al buldum remixi ama idare eder :D
abi ben en son dedim ordan buduğumuz lahana yapraklarıyla :D yein doğmuş sempatik bebek fotoğrafı gibi fotoğraf çektiricektimde :D olmadı :D
hah şlimsi işyerinde idnliyorum şarkıyı bir kendime gelim rahatlıyım :D
izmır lı arkadaslar tesekkur ederım arkadasları ıyı agırlamısınız mmustu ve drager yavuz abıye tesekkur ederım benı ektıklerı ıcın ....
mersi canım pm e gelsene bakim.
guzel bır hafta sonuydu.. izmiri sevdire bıidiysek ne mutlu bize yanlız tek BOYOZ yidiremedik artık bıir dahaki sefere inş.
dun cesmede o kadar bmw ne arıo demiştim demekki nedeni buymus :D.
şirkette msn yok...
eyvallah davşanım yine yiyemedik :D kısmet artık :D
çeşmede bir bmw forumunun toplantısı varmış biz pazar günü alaçatı dönüşü gördük hatta uğrayacaktık yanlarınada sonra vazcaydık :)
ok pm atıyurm
tekrar bekleriz arkadaşlar sizlerle tanıştığıma çok sevindim.
el kızartma klübümü kursak :D fight club misali :D elim hala batman ın düşmanı penguen adam gibi :D
Öncelikle Murat, Mert, Gökhan ve Mustafa olmak üzere görüstügümüz, tanıstıgımız tüm arkadaslara cok tesekkürler, Allah razı olsun her birinden ;)
Cok güzel sekilde agırlandık, cok güldük cok eglendik, cumadan pazara mükemmel bir haftasonu gecirdik :)
Fotograflar bircok seyi özetliyor, ne var ne yok ekleyin :)
Feribot kuyrugundaki kolbastı show fenaydı ahahaha :D
Yine kamyonculara orasını burasını gösterip manisa ısıklarda kamyoncuyla camdancama bakısanlar da bombaydı :)
Daha neler neler, fotolar, videolar eklendikce alınan keyif anlasılır :)
Apachelere de ayrıca tesekkür, böyle efsane bi kadro olamaz, 1 mesajda gaza geldik yola cıktık, iyki varsınız ;)
Telden hepsine. Akamadim fotolarin vs ama guzel gecmis ..selamlar,isler yogun gelemedim:) gorusmek uzre.