Bekleriz :D
Printable View
muştuuuu gel al len bizi ben ducato istiyom o minibüsü çok sevdim
:icon_tup:ahahahah 3 gundur gram uyumadım gelınce bıraz uyıyım dedım sımdı yenı yenı kendıme geldım :D
Öncelikle Mustafa abiye sonsuz tesekkurler vallahı utandırdın bızı abı halil ibrahım sofrası bu olsa gerek bizde aynı sekılde sızlerı aağırlamak isteriz..
Mert ve murat kardeşimizede tesekkurler evlerınızı actınız bızdekı herkezı yatma resımlerı var en komığı ozgun pc başucunda ustunde penguen tvde çizgi film açık ahaha yektada ıkı buklum ust katt ıse herkez ust uste :D
El kızartma olayında fena abarttık haal ellerım sıs ahahahahhahaha :D
Özgunun o pengueni istiyorum sevenlerı ayırmak gunahtır bılrısın :D
Emre ve Alptuğuda o bombardıman başarıları için kutluyorum :D
En buyuk tesekkurde Mustuya bızım ıcın o mınıbsu buldu ettı ve bızde arabnın ansını belledık mahcup ettık adamı yınede ağzını açmadı tavşanımız sağolsun :icon_tup:
dawşanım biziii istanbula götürrrr
muştuyla demin telefonda konuştuk :D bana kol bastı dinletti :D
bırde o arabnın içinde su savası bıle yapıldı cemı bu hareketı başlatmasındna dolayı kınıyoruz.....:D
AHAHAHAHAHAH ewettt istanbuldada discoya gökile beraber ben burda sizi götürüyodum istemediniz ben oraya gelirsem isterim:Ddemi mustafa abi(rain fenaydı abi yazın liseli kız ahahahahahaa)
o neymiş yaw barış kulakların çınlasın
güzel eglenmişsiniz belii :) :)
arkadaşlar ne güzel stres atmış hoş vakit geçirmişsiniz.Ağzınızın tadı ve muhabbetiniz inşallah hiçbir zaman bozulmaz.
Frenler i Allah tan fark ettiniz yoksa tadımız kaçabilirdi Allah korudu.
Bnm aklımda kalan hakanın sabah 9 da camdan bize gerisini göstermesi hahhahahahhaha
aauhauhahahahahhahaahhaha :D:D tanıştığıma ne kada rçok memnun olduğum ve size gerimi bile emanet edicek kadar güvendiğimizn göstergergesidir :D:D
Çekilen videoları görmek istiyoruz:D
ya ben resimleri videoları evde olmama rağmen niye göremiyorum ??
çok güzel bir haftasonu oldu memnun olduk arkadaşlar, bolbol güldük hatta yarıldık:) tekrar bekleriz.
ne guzel eglenmissiniz :) sevkonun fotolari gorunce kumru cekti canim :)
Bizimkilerin şansına mıdır nedir, ilk yediğimiz kumrular kadar güzelini hiç yemedim okadar
güzeldi. Şimdi olsada yesem:)