beğendim maşallah
Printable View
beğendim maşallah
Farklı olmak iyidir.Ama daha küçük bi alan kaplansaydı mesela depo kapağı.daha güzel bi detay olabilirdi.
güzel olmuş. Şablonu sen mi hazırladın?
harika olmuş ya çok hoşuma gitti
çok hoşuma gitti. basıklığıyla zaten sıra dışı şimdi daha bi sıradışı olmuş. sırıtan ıy dedirten bi yanı yok sonuçta değişiklik istediğin zaman sök devam et şablon süper özellikle..
şahsi fikrim soran olmadı ama :D bende beğenmedim ayna tamamda çamurluk çok itici durmuş..
Kowalski ayakkabı gibi olmuş hehe çok güzel olmuş ben komple kaplarım aracı böle
bnde begendım uzun suredır aklımda desenlı kaplama ama deısık bı fıkrım var yenı yıla ya gırmeden ya gırdıkten snr patladı patlar..
çizgili pijama istiyorum çamurluğa :) mavi beyaz. çok tatlı olur :D
ben beğendim güzel olmuş. elinize sağlık.
Kardeşim hayırlı olsun "10" olmuş :D Bi rahat olur musun..:D
bencede cok guzel olmus... bunu nerden temın edebılırz...
prof ps lu foto olsa sol alt köşede canibeat logosu olsa ve californiada olsa bu araç agzının suyu akar millettin adamalr yapıyor bizde niye yok diye al ne farkı var...bence 10 olmuş
güzel ve başarılı canlı canlıda gördüm
ilgi çekici yaratıcılığı ayakta alkışlıyorum bence farklılık her zaman iyidir... ;)
dün akşam yeşilköy çınar otelin orda yanından geçtim.güzel ve değişik duruyordu ;)
emre çamurluk yerine keşke jantın iç kısmını kollarını kaplasaydınız. olm sen bu arabadan bu jantları sökmediğin sürece nanay :D -10 garajıma beklerim garaj no 16446546..... :D