Keşke kırmızı alsaydın bu kadar uğraşıcağına
Printable View
Keşke kırmızı alsaydın bu kadar uğraşıcağına
Maşallah dün gördüm gerçekten müthiş olmuş allah ağız tadıyla binmek nasip etsin bol bol professional foto bekleriz :)
ellere sağlık fena duruyor. Kazasız belasız cezasız 41 kere maşallah
maşallahı vardı 50km peşpeşe gittik :) bendede bitane fotorafın var önden cekilms yolda giderken atıcam onu aksam.
Maşallah Emeklerinin karşılığını almışsın sonunda Güle Güle kullanman dilegiyle kazasız ßelasız
eyw kardeşim benim,Allah razı olsun :) verim kanka aip ediyosun senden değerlimi lip:D
babamlamı konuştun ?
çok teşekkürler Allah razı olsun cümlemiz araçlarına Ağız tadıyla biner inşallah
proje bitti amaçlı koydum resimleri otomobilleriniz kısmına daha çok fotoraf koyucam inşallah...
çok teşekkürler...
eyvallah kardeşim çok sağol bende merak ediyorum o resmi gerçi biraz kirliydi araba ama olsun güzel çıkmıştır inşallah :)
bu arada lagunanın maşallahı var başkan,gerçekten çok temiz duruyor çok beğendim Allah c.c kaza bela vermesin..
çok teşekkürler cümlemize kazasız belasız cezasız sürüşler...
kenan kardeşim çok güsel olmuş kırmızı haliylen emeğine sağlık yeni resimleri bekliorum bi eg sever olarak sapıkça şeyler yaptın bence bu eg'ye soner baktırça yer artıkın kafayıı :)
sen bidaha izmire geldiğinde haber etme emi sessiz sedasız gel git emi sen
insan haber eder misafir ederdik seni ve arkadaşını bi daha geldiğinde haberim olsun duydun muu aloooo :):)
kanka emin ol sonere sor extradan 1 saat bile duramadık sabah 7:30 gibi indik
8 de buluştuk notere gittik işlemlerdi falandı filandı bitirdik bide yemek yedik 11'de çıktık yola ertesi gün iş olmasaydı kalıcaktık 2 gün falan STP haftasonu çalıştığı için dönmek zorunda kaldık ama birdahaki sefere aramassam o zaman küs bana konuşma benlen :D
çok güzel olmuş.nazar değmesin;)
şansları eşitlemek lasım ama dediğin gibi olsunnn haber edecem sana :)
maşallah kazasız belasız cok guzel olmus araba proje bıtmıs cok tatlı olmus
Masallah masallah Allah kazadan beladan korusun bir si sever olarak projeyi merakla takip ettim oem parcalarla toplanmis olmasida ap ayri bir deger katti bence umarim uykusuz gecelerin sonu keyifle binmek olur keyfini surersin