Bende tüm seri eksiksiz vardı. Onlara canım gibi bakardım...
Printable View
Bende tüm seri eksiksiz vardı. Onlara canım gibi bakardım...
el kazanırken turbo bop derdim :)
turbolar tiritipler özcanlar baycanlar....
ahhh ahh hocam nerden buldun bunları yaaa :)) çocukluğuma geri götürdün beni valla :) vektor diye bi araba vardı son sürati en fazla olan oydu :)
osman abi ilahi :-)
Sahane derleme olmus :) tyrrell p34 cok ilginc :)
sakızı hatırladım ama ne araçları ne tadını ne kokusunu hatırlayamadım :D
gözlerim doldu gerçekten :( ah çocukluğum...
o sakızın tadı,kokusu hiç unutulmaz...
Hem sakızın tadı hemde içinden çıkan araba resimleri efsaneydi.
O günler bambaşkaydı
Şimdi üretilse vivident vs. gibi markaları almam bundan alırdım
Hatırladığım 86-90 yılları arası sırf başka araba çıksın diye birkaçtane birden aldığım ve bir fiil çiğnediğim sakız :)
Lotus Ferrari Lambo gibi araçları "önü sivri" diye tarif ederdim:)
daha fazlası içi bkz.
Turbo Sakız - Araba Kartları Arşivi - Şipşak - Alkışlarla Yaşıyorum
osman abi 10 numara konu açmışsın turbo sakızlarının ilk seri güzeldi ama 2 . seri oldukça prototip içeriyordu .paylaştığın ilk seri ve en güzelleri ellerine sağlık...
evet bende hatırladım az da olsa biriktirmiştim abi o zamanlar birde elvan kola vardı cam şişede yalan rüzgarı kara şimşek (hayatıma yön veren dizi:) :)
şimdi olsada cinesek bee
osman abi maşallahın var nerden aklına geldi turbo sakız :)
eskiden bende çok severdim, ikişer üçer alırdım, sırf içinden farklı arabalar çıksın diye.
(şimdiki aklım olsa hayatta almam, kafayı o zamanlarda arabalarla doldurduk, şimdi birşey girmiyor :D )
güzel paylaşım olmuş evet zamanında çok biriktirdik araba resimlerini..
heeyyy gidiii Osman abiiiii. okul önünde eskimo, bakkalda horoz şekeri, Dallasda J.R., Hayat ağacında Maya-edım(Adam) komiser kayl mestırs:D... benim de aklım eskiye doğru şöyle bir gidip-geldi. Valla bu gazla aramızdan ZAMAN MAKİNESİ yapan bile çıkar...
hocam selamlar, osman abinin dediği gibi biriktirdikleriniz bir yerde duruyor mu hala???