User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2001 206 gtı hakkında

primera sr20de
    Misafir

2001 206 gtı hakkında

meraba arkadaşlar 98 primera gt kullanmaktayım 206 gtı almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz bu arabayı almadan önce neye dikkat etmeliyim gidişi nasıldır artıları eksileri nelerdir buna atmosferik olarak en basit ne yapılabilir pejo hakkında fazla bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

sahibinden linki

Peugeot 206 2.0 GTI 2001 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 59246894

bu araba ne eder ?

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum bence biraz daha sık RC al daha iyi...

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç sağlıklı ise gidişi tatminkardır. yakıtıda fena değil ben 40kuruş yakıyorum şehiriçi hatta bazen 38lere düşüyor. atmosferik olarak rc emme+kelebek, egzantrik ayarlı kasnak ve chiple 170leri görebilirsin. üstü biraz maliyetli olur.ama o hali seni çok çok tatmin eder zaten..

ilandaki fena durmuyor lakin diyarbakırda bayağa yol gittiğinde kötü bi durumla karşılaşmak üzücü olur.
    ben ilanı 19dan koyayım madem

primera sr20de
    Misafir
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç sağlıklı ise gidişi tatminkardır. yakıtıda fena değil ben 40kuruş yakıyorum şehiriçi hatta bazen 38lere düşüyor. atmosferik olarak rc emme+kelebek, egzantrik ayarlı kasnak ve chiple 170leri görebilirsin. üstü biraz maliyetli olur.ama o hali seni çok çok tatmin eder zaten..

ilandaki fena durmuyor lakin diyarbakırda bayağa yol gittiğinde kötü bi durumla karşılaşmak üzücü olur.
    ben ilanı 19dan koyayım madem
    egzos düz boru filtre falan yapsak nasıl olur birde bi si gibi bi teg gibi gider mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı primera sr20de Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egzos düz boru filtre falan yapsak nasıl olur birde bi si gibi bi teg gibi gider mi
    aracın durumuna göre gidişi değişebilir tabi lakin bende sadece egsoz var si için benzin bile yakmıyorum

primera sr20de
    Misafir
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın durumuna göre gidişi değişebilir tabi lakin bende sadece egsoz var si için benzin bile yakmıyorum
    bu arabayı alırken neye dikkat etmeliyim satan eleman nette yazan fiyatın hatrı sayılır bi şekilde altına vercek ama 250 lira gösterge arızası olduğunu söyledi artıları eksileri nelerdir yardımcı olabilir misin piyasası nedir

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim şahsi görüşüm illa pejo alınacaksa biraz daha sıkıp rc almak yönünde. pejo gibi bi zorunluluk yoksa clio rs. sahibinden de ve plakalı bi rs var. sayılı düzgün, giderli ve bakımlı rs lerden biridir.

primera sr20de
    Misafir
    Alıntı Epicurus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim şahsi görüşüm illa pejo alınacaksa biraz daha sıkıp rc almak yönünde. pejo gibi bi zorunluluk yoksa clio rs. sahibinden de ve plakalı bi rs var. sayılı düzgün, giderli ve bakımlı rs lerden biridir.
    bilgi için teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce sanrufu değişmişmi sorabilirsin? değiştiyse düzgün takılmadıysa sıkıntı olablr.yüksek süratlerde sanruff açıksa uçma ihtimali var. ama düzgün takıldıysada sıkıntı olcak bi durum yok.
    60bin ağır bakımları yapılmıştır umarım. kazasızsa gerçekden 77bin deyse içi dışı aynı temizlikde ise alınabilir.hatrı sayılır dediğin ne kadar indirim yaptı bilmiyorum ama.. her fiyata var bu tip araçlar ama durumları bilinmez..
    göstergenin muhtemelen devir saati çalışmıyordur kronik zaten istanbul maslakda 150tl ye yapılıyor.

primera sr20de
    Misafir
    2. sayfa günceli

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boş bir GTI 18 bin tl etmez. Bence en fazla 15bin eder.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    :d :d :d :d :d :d

ArdaERHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben al sat yapan bırıyım spor aracda aldm sattım ama 2001 mod bı gtı bnce en fzla 14 ve bıraz uste cıkılabılır alınacaksa o paraya en azından modelli alın derim yeni tip direksiyonlu 2003 ve 04 bnm dusuncem acık renk daha şahane olur 206 da
    Drift or die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla batu kardeşin burda 206 rc 2005 model 90bin de aracı satılıktı..fiyatıda 22bin diyordu araçta paşaoğlu yazılım vs bi ton kaliteli parça vardı sadece oz.ultraleggra jantın fiyatı bugün 2.500 tl ve aracın yürürüne sitede bilen herkesde kefil...ayrıca araçta 1 çamurluk değişmiş ve 2 önemsiz yerinde boya var...eğer hocam sen 14bin veriyosan kazasız boyasız değişensiz düşük km de bir 206 gti ya işten anlamıyosun yada kafa yapıyosun 12 bin eder o da temizi düşük km si galeriler 10bin tl en iyi ihtimalle werir....
    10 bin tl ye bana darbesiz temiz gti bulun hemen alayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ara bul kardeşim ben sadece ederini söyledim...zaten araç 10 yasında...bak sevgili kardeşim 2007 gtiler 24 ediyo ki araç turbo bir araç ve mod. a cok müsait...ayrıca ben galeri en fazla 10 verir dedim..benm dediğimi sorun bir 2.el işi yapan galeriye yada araba firmasına size zaten o da aynı şeyi söyliyektir..sende de 206 gti war ama darılma yani bu işin gerceği bu alırken temiz darbesiz bir 2001 206 gti ederi 12bin dir..araç zaten yürümüyo ve senin üstünde biraz oynama yapıp 160-170 hp leride görmen gerekiyor... belki sen aracına değerinden fazla değer verip aldığın için böyle söylüyo olabilirsin ama dediğim gibi gercek olan sahibinden alırsan 12bin otomobil firması alırsa 10bin tl değeri...
    12 binede razıyım bul alayım hemen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ara bul kardeşim ben sadece ederini söyledim...zaten araç 10 yasında...bak sevgili kardeşim 2007 gtiler 24 ediyo ki araç turbo bir araç ve mod. a cok müsait...ayrıca ben galeri en fazla 10 verir dedim..benm dediğimi sorun bir 2.el işi yapan galeriye yada araba firmasına size zaten o da aynı şeyi söyliyektir..sende de 206 gti war ama darılma yani bu işin gerceği bu alırken temiz darbesiz bir 2001 206 gti ederi 12bin dir..araç zaten yürümüyo ve senin üstünde biraz oynama yapıp 160-170 hp leride görmen gerekiyor... belki sen aracına değerinden fazla değer verip aldığın için böyle söylüyo olabilirsin ama dediğim gibi gercek olan sahibinden alırsan 12bin otomobil firması alırsa 10bin tl değeri...
    2001model 106ya 16-17 veriliyorsa 2001 model 206 16-17yi hakkıyla hakediyor derim. 106 daha iyi yürür demeyin sağlıklı aynı speclerdeki araçlar yanyana yürür..
    spor araç piyasası böyle netten bakıpda ha 10a varmış piyasası bu denmez.alayı patlak sorunlu sıkıntılı araçlar. 10a da vardır alırsın 5bin harcarsın adam edemezsin 15e vardır alırsın anahtar vurmadan devam edersin gibi..
    galeriyi maleriyi karıştırmayın.ölücüdür alayı 10dan kapıyı açar 12-13e çıkar 15e satar örnekleri mevcut..
    12bin e temiz 206gti bulun elinizi öpeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alt takıma arka torsıyona dıkkat etmek lazım, ıcerde tıkırtılar dıreksıonda asınma olabılır.
    gıdıs vasattır.D

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)