oguzedr Nickli Üyeden Alıntı
kardeş ben bilip bilmeden yazmadım... alsat işide yapmıyorum...yapsamda cekinmeden söylerim zaten..ama cevremde bu işi yapan baya insan olduğu için arkadaş konu açmış yardm edelim dedik..ben fikir vermek adına bişeyler söylüyorum.ama öyle saldırıyorsunuz ki yılanın deliğine çomak sokar misali bir durum war.. :) masallah 206 gti sahipleri aracı genelde 12 ye alıp 18 19 a satmanın peşinde ben böyle seyler cok gördüm genelde aracı ucuza indirir 1 sene sonra 6-7 bin zamlı satar... 206 gti sahipleri altlarındaki aracı astra bertone yapıyor %90 :) bakın cevremde galericide var firmalarda calısıp parayla yada takas karşılığı aracı alanda war...mesela bir kardeşte ben 17 ye versem alıcaktı gibi yada ona yakın birşey demiş sahibinden de 15bin e 100.000 de boyasız değişensiz kazasız rc jantlı 2003 model vardı... bilen bilir bugün sanırım ilan kalktı belki yeniden koyar araç adana da birinden satılık... sanırım halen daha gti şöyle böyle demezsiniz...ayrıca sunroof war denmiş..120 den sonra uçan bir cam parçası...araç hatalı üretim şunu kabul edin...tr de 206 rc o yüzden war zaten...ben gti serisinin en hatalısı da demedim...ama demekki okumadan yorum yapmamak ta gerekiyor...yazık keşke okusaydın :) ben sadece 206 rc özel yapım bir araç sayısı bile belli modeli 2004 olarak genelde war 2005 -2003 daha az var sanırım...hondayla pug u marka olarak kıyasamak bile bence cok saçma...hondanın ne kadar iyi araç yaptığı 2002 civic typer dan belli aracın fiyatlatı 40 civarı...benim dediğim 206 gti sıkıntılı bir araçtır dedim... örnekte şöyle verim bundan 7 sene önce benm arkadasımda wardı daha o zman lanet etti araça etmediği küfür kalmadı aracı servise götür getir bıktı ve sonunda da okuttu..ayrıca ben park halinde pert olan cok 206 gördüm...