Yanlış anlama oldu o zaman kusura bakmayın,daha bir hafta önce yapıldığı için bu fiyatı söyledim ben tabi ki fark olacaktır ustadan ustaya
Printable View
Yanlış anlama oldu o zaman kusura bakmayın,daha bir hafta önce yapıldığı için bu fiyatı söyledim ben tabi ki fark olacaktır ustadan ustaya
hocam posta posta değil direk soruyorum şimdi ben aracıma 10w30 cf castrol dizel motor yağı koydurttum ilk başta güzeldi sonradan sübap sesi gelmeye başladı sabahları.. sonra gittim yine eskiden kullandığım 20w50 lpg yağı koydurttum ama usta yağ filtresi yeni değiştiği için bir daha değişmesine gerek yok dedi sabahları halen sübap sesi geliyor ancak ısınınca normale dönüyor güçten düşme duman atma gibi belirtiler yok bu motor yatak sarabilirmi veya daha büyük masraflar açabilirmi çalıştırdığımda yağ göstergesi biraz geç sönüyor sorun filtredenmi pompadanmı ben hararet göstergesine bakıyorum sürekli o yüzden içim rahat geziyorum hararet yapmadan yatak sarabiliyorsa motorlar hemen yağını değiştireyim araç karbüratörlü lpgli