çok teşekkür ederim arkadaşlar bilgiler için..
@serkan valla vergi beni arabadan soğuttu.. :D
@gökan civic duruyor bir an karar değiştirdim takas edecektim vazgeçtim yaa..
beni en iyi civic paklar aracımla mutluyum.. :)
Printable View
çok teşekkür ederim arkadaşlar bilgiler için..
@serkan valla vergi beni arabadan soğuttu.. :D
@gökan civic duruyor bir an karar değiştirdim takas edecektim vazgeçtim yaa..
beni en iyi civic paklar aracımla mutluyum.. :)
2.0 daki rahatlık arabadaki genişlik farklı be murat:) vergi senede 1 kere veriyosn geçiyor. ama tabi ailecek kulancaksan tek eşinle genelde kullanıyorsanz 1.4 civic cok ideal :)
bide ben 2.0 ve üstü arac alanlara içimden derdim :D ne gerek var diye ama cidden 2.0 farklıymıs bunu aldıkdan sonra anladım daha öncesindeki düşüncelerimide geri aldım :D imkan varsa yüksek hacim güzelmiş.
yüksek hacim konusuna kesinlikle katılıyorum serkan bambaşka bir keyif.. :)
şimdilik yeni evli biri olarak :D ilerleyen zamanda rabbim kısmet nasip ederse bu tarz
araçlara yöneleceğim..;) laguna accord avensis sonata passat vs inşallah.. :)
Fikrinizden caymışsınız ancak ben yinede söylemeden geçemeyeceğim. Avensis yerine Mondeo'da bakabilirdiniz. 99 modellerde herşey var (cruise control, T/C, digital klima, cd changer...) ve blacktop motor 130 HP ayrıca LPG takılabiliyor :)
fiziği bana uygun değil öneriniz için teşekkür ederim.. :)
d4 makinelere lpg uygulanıyor piyasada çok miktarda lpg li d4 var, lpg takılamamasının nedeni(eskiden ) piggyback lerin aracın ecusundan map alamamasıydı sorun çözülmüş ve lpg montajı artık yapılıyor.Sıralı sistem değil emülatörlu sistem monte ediliyor ve sorunsuz çalışıyor.yakıt 50 tl lik lpg ile 220 km yapıyor hızlanma emisyon ve son hız konularında da herhangi bir sorun çıkmıyor.bende taktıracağım 2004 2.0 exe eleg. model avensisime ama fırsat bulup yaptıramadım.
MONTAJ RESİMLERİ - ZAVOLİ TOYOTA AVENSİS D4 - 3