yönlendirildiğin yerlerin hepsi işin ehli insanlar daha başka bi yer yazmaya gerek görmedim :D
hepsi bi vida taksa gene güzel olur araban
göki,ZD ;)
Printable View
yönlendirildiğin yerlerin hepsi işin ehli insanlar daha başka bi yer yazmaya gerek görmedim :D
hepsi bi vida taksa gene güzel olur araban
göki,ZD ;)
Tavsiyelere teşekkürler.Olay para hususu değil edilen masrafa zahmete değmemesidir başına gelen arkadaşlarım anlar bilmeden yaparım deyip atlanması problem,ilk yazımı iyice okuyunuz.Daha önce takmadığı bir parçayı takmaya kalkmak işler yolunda gitmeyince ne yapacağını düşünmek ona buna sormakta ustalık değildir.Sonra aaa bu farklı bu uymaz şu bilmemne ve iş bittiğinde verimsizlik ve kötü bir görüntü sonucunda verilen yüzlerce lira ise hiç değildir..Birçok malzemeyi ucuz olsun diye markasız custom da yaptırabilirdim ancak tercih etmedim.Evo sahibi iseniz işin ucuzuna kaçmaya kalkmazsınız bunlar problem değil.Elimde hala Tokyo HKS den getirttiğim orjinal biri sürü parça mevcut.Ettiğim masraf 10 bin liradan fazladır ki bu da hiçbirşey değil.Ancak işi beceremiyen adamlardan yanadır derdim.Anlıyan anlamıştır dürüst bir adam lazım başında açık açık konuşacak ucuz bir adam değil.Değerli düşüncelerinize ve Sti sahibi Ceco ve ACVY ye özel teşekkürler.
Sanko - Atölye Özge
Yaptığı araçlarla (kendi aracımda dahil) referansı ortada. En güzel yanı otoban bağlantısından dükkana ulaşman sadece 5 dk sürüyor.