Ya bu
benm aracıma has bişe mi yoksa bütün r53lerde böyle bişe var mı arkadan enteresan enteresan sesler gelio ve her defasında deli oluyorum bu normal bişe mi eğer normal deilse çözümü ne yardımcı olursanız cok ama cok sevincem
Ya bu
benm aracıma has bişe mi yoksa bütün r53lerde böyle bişe var mı arkadan enteresan enteresan sesler gelio ve her defasında deli oluyorum bu normal bişe mi eğer normal deilse çözümü ne yardımcı olursanız cok ama cok sevincem
Ne tarz sesler mesela? yürüyeninde falanmı? Yoksa içerden gelen gıcırtı sesi falanmı? Ucunu çok açık bırakmışsın biraz tarif etsene...
Benim arabamda coiloverdan sonra garajdan çıkarken ( çarpaz çıkmam gereken bir alan ve genelde 3 teker yere basacak sekilde geçiyorum o alandan ) ses olmazdı ancak bazen! çıkar çıkmaz sokakta 5 metre ilerlemeden sağ yada sol taraftan anlayamadığım bir şekilde TAAAAK diye bir darbe gibi ses gelirdi. Coilover yayları mı esniyor dişlilerini mi oturuyor diye söküp bakmıştık hiç te böyle birşey yoktu .. cok garipsemiştim![]()
sestir bu yapar bence arabanızdaki çıkan seslere delirmeden önce ön takımı bozuk bir 106 gti a bının asıl ses öyle geliyornot:amortisörcüye gösterin derim belki ufak bi sorun vardır
vallaha cok basit bi nedenden bile yapıyor olabılır gidin aracı gösterin bi servise amortisörlerine falan baksın coilover falan varsa onları kontrol edin hemde bi bakımddan gecmıs olur sorunu anlarsınız hıc degılse
Mesut ses uğultu seklindeyse arka bilyen dagalmistir gacirti gucurtu halindeyse sanrrooftan gelen ve arka taraftan genellikle seslerdir benim gibi koltuğu rn arkada kullanıyor isen on koltuğun arkası arka koltuğu degiyordur muhtemelen deri koltuk ise yine gacur gucur eder tak tak vurma seklinde ise amartisorun patlamistireğer gaza basınca bazı tepkimelerde yapıyor ise eksozu tutan kulaklardan bıri kopmustur ulan amma çok ses çıkartacak sey var döt kadar arabada
![]()
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)