Çok sıkıntılı bir durum Geçmiş maddi daha önemli manevi sıkntıya sokan bir durum en son e36 şanzımandan yanada sanırım birtakım sıkntılar vardı umarım kısa sürede toparlarsın geçmiş olsun
Printable View
Çok sıkıntılı bir durum Geçmiş maddi daha önemli manevi sıkntıya sokan bir durum en son e36 şanzımandan yanada sanırım birtakım sıkntılar vardı umarım kısa sürede toparlarsın geçmiş olsun
buyuk gecmıs olsun hocam
cok buyuk gecmıs olsun sınan:(
gecmis olsun Sinan ..
geçmiş olsun.
Cok gecmıs olsun umuyorum en kısa surede atlatırsın
Allah var hatalıdan kat katı cıkar dıye dusunuyorumm.....
sinanım geçmiş olsun bu işlerde hep sıkıntı çıkabilir ama bu nedir kardeşim...?kolkrang yatak yorgan gomlek egzantrık...cok enteresan olmuş sen bi savaş ustayı ara istersen...
Geçmiş olsun üzücü bir durum:(
öncelikle geçmiş olsun
ben aracıma motor yaptıcam 2000 km olmadan araba motor kıracak o ustada beni tınlamıcak yok öle bir dünya eğer sen sesini çıkartmazsan paşa paşa o motorun tüm masrafı cebinden çıkar ama sen tavrını ortaya koyarsan tamamen ustaya yaptıra bilirsin motoru
Çok geçmiş olsun hem maddi olarak hem manevi olarak üzücü bir durum :(
bence motor yağsız kalmış
yağ pompası sağlam diyorsunuz ama siz sadece dişlilere baktınız sanırım ?
yağ pompaları üzerinde basınç sübabı vardır, eğer çok farklı bir yapısı yoksa bunda da vardır. Bazen o sübap takılı kalır ve yağlama basıncı aşırı düşer . Böyle bir şanssızlık olmasın ?
geçmiş olsun.sanki araç yağsız kalmış gibi.acaba herhangi bir çapak yağ kanallarını felan tıkadı da yağsızmı kaldı. egzantrikler bile kararmış yer yapmış.Paşaoğlu eminim herdaim işinin arkasında duracaktır.bence savaş ustaya bir akıl danış bir şekilde kafanı rahatlatacak olan kişi o
parçadan dolayı sıkıntı varsa usta bişi yapamaz ama bide öle bişi var
sınancım tekrar gecmiş olsun...
aslında bu işi ilk basta savas ustaya daniştıktan sora buraya konuyu acsaydın inan daha ii olurdu..
Çok geçmiş olsun kardeşim, Paşaoğlu servisle konuşmanı tavsiye ederim zararı karşılama durumları olabilir.
Eskisinden kat kat daha güzel yaparız inşallah.
geçmiş olsun
üzerinden cıkan yağın durumuna baktınızmı pompanın durumuna eksantrıkde sarmıs yagsız kalmıs gıbı veya yag ozelıgını kaybetmıs gıbı