Geçmiş olsun Sinan sendeki şansda....
Printable View
Geçmiş olsun Sinan sendeki şansda....
Gecmis olsun Allah kimsenin basına wermesin
geçmiş olsun
bu konularda çok bilgi sahibi değilim ama yataklardaki o aşınma dokulme nasıl olmuş olabilir ? üretim hatası mı montaj hatasındanmı kaynaklanma ihtimali var?
Geçmiş olsun :(
Sebep yagsiz kalma,calisma orasi kesin. Maxinin dedigi gibi pompanin basinc valfinden olabilir, s2k nin sistemini tam bilmiyorum ama karter yag emis borusundan olabilir, tikali yag kanalindan olabilir, yag filtre yer degistirme adaptorunden olabilir. Ben bu tip bir durumda sikintiyi en son olarak iscilikte rektifiyede ararim.
Çok büyük geçmiş olsun zor bi durum.
Geçmiş olsun
Mekanik spor sonuçta bu tip şeylerin riski her zaman var hepimiz için
Ama 2000 kilometrede böyle bir şeyin olması, "şanssızlık" tan daha fazla neden gerektiriyor. Bence üstüne gitmelisiniz.
İnşallah en kısa zamanda telafi edip daha güzelini yaparsınız, kolay gelsin.
Korhan yağsız kalma durumunu düşündük pompaya fln açtık baktık. Ondan değil ama zaten yağ pompası arızalansa bile 2-3 sn içinde böyle birşey olma ihtimali yok. Pompaya en uzak olan yatak gider yakındaki aşınmaz ya da az aşınır anlarım. Bende sağlam yatak kalmamışki.
a dan z ye yapılan motora her motor ustası garantı verır parcalarıda kendı ıstedıgı gıbı almıs aldırmıssa tekrar gecmıs olsun sınan
çok üzücü bi olay.geçmiş olsun,canına bişi gelmesin.
Her ne olursa olsun kullanıcı hatası olmadıktan sonra usta yaptıgı aracın arkasında olmalı
Para kolay kazanılmıyor motor toplanırken yag pompası vs şu bu sonucta kontrol edilerek takılıyor
Şanzımanın krank a yaslama durumu olabilirmi
Yag olarak ne kullanıyordu peki araç ?
hangi modifiye garajı garanti veriyor söyle bakalım? yusuf bey
beyler modifiyenin garantisi yoktır abartmayın
ve beklenen cvp geldi..
banamı dedin rauf?