ben yazcaktım yazmıyım dedim :D
Printable View
işte bende onun için ikileme düştüm kimsi öyle dio ama birde şu var ses azalınca süratte artıyomuş hissi verir mesela stock bi arabaya binsen gaza basınca araba ses çıkarmadıgı için sna daha hızlı gidiyomuş gibi gelio egsoz olan bi arabada 5000 devirde ciddi ses çıkar dışarı ama egsoz olmayanda 5000 devirde sana rolantideymiş gibi ses gelir...
aracı alalı 3 ay oldu.diyer 106 lardan farklı gittini bizde fark ettik.ustama götürdüm timing ayarı yapıldıgını söyledi.fakat araçta filre dahi yoq.şuan komle 60 düz+ss son war.gidişi bizide şaşırtıyor.okulum çeşmede olduğu için sürekli otobanı kullanıyorm bir çok arkadaşım gidişinde bunun etkisi olabilecegini idda ediyor:soru: bu arada ilk 3deneme bn 2 mavi 3 kişi.son deneme bn 3 mavi 2 kişi
60 lık 106 icin genis diiL mi ? hani egzosun 106 yı biraz sıkması gerekıo bunun ıcınde en ideali 51 lik die biliorum.
51 lik düz boru yapınca we susturucu kullanmayınca alt dewirler zayıf üst dewirler canlanıo dooru mu ?
evt hersey ses değil biraz sıkıstırma olması gerekiyor 51lik idealdir.Hatta trden atmosferik tuneli bikac typrda bile 51lik oldğuna sahit olmustum :)
CTR ye 51mm bence dar gelir, 2lt 200ps araba. Ama VTi a 51mm ideal ölçüdür...
çok mantıklı :)
ben 206gtida 51den 60 a gectım mesela 3000d e kadar cekısten hıssedılır oranda dustu...
ustlerdede farkılılık hıssedemedım;) sadece gaz tepkılerı hızlanır gibi oldu;)
pug 35 temız stock giden 106ları izmirde herzaman görmek ısterız:)
Patlama oluşuyormuydu Serkan..?
guzel gidiyor Masallah beyaz 106.
Clio RS de 63 mm dikissiz kaynaksiz kat iptali k-tec racing+ 63 mm orta susturucu k-tec racing + 60 mm Remus (Clio RS e gore) kullaniyorum cok cok iyi oldu sonuc. Tavsiyem 106 ya 60 mm cok gelir. Sesi rahatsiz etmezse koy ama alt devirler muhtemelen olecektir.
gecen cuma denendi en iyisi arkaya kadar düz boru hepinize teşekkürler aracım şimdi çok daha ii yürüyo...gerçi bunda aem in de katkısı var ama (fransıza japon filtre :D)