custom garage ile konuşabilirsiniz. bildiğim kadarıyla yaptıkları 1.2tsi Leon vardı
Printable View
custom garage ile konuşabilirsiniz. bildiğim kadarıyla yaptıkları 1.2tsi Leon vardı
deneyen vrmı caba 1.2 ye hıc denk gelmedı yda vıdeousyda yok trde cekılmıs hıc
yine beygirler havalarda uçuşmuş :D
aracı düzenli yıkartırsan bi süre sonra belki bi 10 hp alısın :D:D:D
Üstünde 16 jantlar olduğu biraz sarıo ama yinede iyi bence..Bahsettiğim arkadaşımın Leon'u..
Video yok elimde ama arkadaşlarla yaptığım ufak rolllerde
1.6 8v leon manuel ile 3 4 boy civarı çok rahat alıyorum 2. vites 50
1.6 tdi leon manuel ile 1 veya 2 boy civarı alıyorum 2. vites 50
1.6 110luk manuel vtec ile 120 130 a kadar denedik 2. vites 50den kalkıp arka kapımda kaldı
burunu 150den sonra geçmeye başlayabilirdi büyük ihtimal.
1.6 125 hp vtec manuel ile 2. vites 50 de denediğimizde benim 110luk vtec e yaptığımın aynısını bana yapıyor. 4. vitesten sonra da hafif hafif açmaya başladı farkı.
1.8 vectra b makyajsız ile denemiştim bi ara 0dan araç gayet ciğerli deniyordu. 3. vitese kadar ön kapısında gittim sonrasında yavaş yavaş geçmeye başladım.
e46 2000 model 3.18i manuel (118hp) ile 2.viteste denediğimizde 1 2 boy arası geçtim 140 150 ye kadar sonra bıraktık.
Araçların tümü stocktu öyle çok küçümsenicek bir araç değil yani:)
1.6 ıvteclerı hıc karıstırma zaten :) honda camıasını yuzunu kızartan bı arac bende uzun sure kullandım sonra bu jettayı aldım hem hondaya nazaran performansada hemde yakıt tuketımınde çok farklı. şu anda yakıt ortalamam 7.1 çogu sehırıcı ıvtecı 10dan asaga ındıremezdık :) aracın performansı tatmınkar 105 bg gıbı hıssttırmıyo kendını :o
Stock 1.2tsi ibiza dsg(1040kg olması lazım) ile stocka yakın 1.4is'i denediğimizde ibiza 1.5 boy geçiyordu. Filtre headers'lı ve kat iptalli 1.4is aynı ibizayı 1.5 boy geçiyor.
merhaba arkadaşlar konuyu geç gördüm 1.2 tsi ibizam var
-artık 1.2 tsi yazılım yapılabiliniyo mehmet gazihan custom yapıyor diğerlerini bilmiyorum.140 rahat bir şekilde sadece yazılımla 140 üstü de olur ama sadece yazılımla sağlıklı olmayacaktır.
-86 model arkadaşımın 2.3 turbo mustang le bastık 170-175 hp olması lazım net olarak bilmiyorum videosuda var ibiza 10 boy net attı.o da durmuyor gidiyor yani ibiza 1000 kg.
- 2005-2011 stock a stock bütün 1.6 civic lerle dener değil (geçer) diyorum
-106 gti 3 kişi (araba durumunu bilmiyorum) 1-2 kafa kafa ya 3 te bariz geçti ibiza
-komle ekzoz ve güzel bir filtre ile 150 civarı olur jettayı bilmiyorum ama ibiza çok güzel gidiyor.
-filtre takmadım ama direk boğazdan söktüğümde bile turbo çok deerin nefes alıyor gidişi bariz değişiyor.
Şimdi 1.2 tsi da bi yazılımda 35 beygir mi alıyosunuz?
valla biz bişey alamıyoruz ama abt bızım yerımıze aldırmış sağolsun
chip egsoz downpıpe buyuk cooler filtre
1.2 tsi ve 1.4 122/125 lik tsi larda water cooler mevcut değil mi? benim aklımda öyle kalmış sanki:o
Aradan 3-4 sene gibi bir süre geçti illaki 1.2 tsi ları mıncıklayan arkadaşlar olmuştur.
Düşünceler hala aynı yöndemi ? 130-140 ların üstü görülemezmi 1.2 tsi ile ? motor içine girilemiyormu ?
Ben suan 1.2 tsi polo kullanacısıyım sadece hard bi yazılım var 130 hp cıvarı araç
0-100 ü 8 saniyeye kadar indirdik.
Üst hızlardada gidişi başarılı buyrun videomuz.
https://www.youtube.com/watch?v=askkBjjBVyM