arkadaslar 96 model civic sedan varmi,uretildimi?ben o yilda euro civic uretildi diye biliyorum ama yanlismiyimbi tartisma konusu oldu da
![]()
arkadaslar 96 model civic sedan varmi,uretildimi?ben o yilda euro civic uretildi diye biliyorum ama yanlismiyimbi tartisma konusu oldu da
![]()
ben hb vtec oldugunu bılıyorum ama sedan gormedım...
www.honda-tech.com
96 model sedan sadece euro civic ler var...bende de 96 euro civic vardı ordan biliyorum + ilan sitelerinide kanıt olarak gösterebilirisin idaa edenlere oke..96 model honda civic ve sedan olarak ilan arattırırsan sadece euro civic çıkacaktır..haa bi de şöle durum var sedan civic ve 96 modeli varsa ve kimse satmıosa ona bişe diemem hahahaa..
![]()
96 sedan vti yok... belki 1-2 tane 96 1.4 sedan olabilir onlarda fabrikanın deneme amaçlı getirdiği civicler![]()
öyle bakarsanız
Bu arabayı bana kim açıklayacak ?
99 model sedan vtec resimdeki Honda sitesinde..
böle bi vtec üretimde yok buyrun
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
yurt dışında var ama bizde olmadığına eminim olsaydı bizlerden kaçmazdı herhalde sanırım hepimiz ilanları kurcalamaktan bi hal olmuşuzdur![]()
yurt dışı olabılır bunlarturkıyedede saxo 2003 model yok ama ıngılterde var vts
![]()
www.honda-tech.com