jdm farda park lambası yeri yok muayenede sorun olur mu parkları nereye bağlıcam ?
![]()
jdm farda park lambası yeri yok muayenede sorun olur mu parkları nereye bağlıcam ?
![]()
Oluyor. Hele Sinyaller amerikan farktaysa geçemezsin.
Benim eski arabaya H4 yuvasından Dipsiz sarkıtarak geçirmişlerdi )))
valla bırak park lambasını bende ferrari kornası denen kornadan vardı onun yüzünden geri gönderdiler ağır kusurdan. hatta benden bir önceki araçı park lambasından yollamıştı eleman
Kabul etmezler.. Geri gönderirler.. Ya ordan delik açıp ampul sarkıtacaksınKi saçma bişey olur.. Yada eski farlarını takıp değiştireceksin.
şuan parkları sinyallere bağlattım çamurluklardakini iptal ettim muayene giderken senin dediğin gibi ampul sarkıtırım bakalım şansa gecer veya ilk böle denerim olmadı birdakine öle yaparım
yarın bende giricem jdm de iptal etmicemm
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
bi arkadaşında orj farlı varsa değiştirin muayene günü için, bide ayar yapın geçin sonra tekrar değiştirin derim bende
lambaların herhangi birinde yanmama olayı olursa sorun oluyor.ayrıca amerikan parkta olmaması gerekmektedir.
o iş tamamen aracı kontrol edene kalmış ya risk alacan dostum yada orjinalleri bulup takıp girecen
artık corc-i zamanıcdti
Ben yaklaşık 2 hafta önce muayeneye girdim.Park lambasının işlevini yerine getirip getiremedigine bakıyorlar,istersen ledli farın olsun parkların çalışsın ve sinyallerinde sorun olmasın ordan kusur yazmıyorlar.Arka koltukta 3 tane kemer olması gerekiyor dedi ve koltugun arkasında kalmış kemer görmedigim için ona bile agır kusur yazmışlardı,o kemerin koltugun altına sıkıştıgını bildikleri halde.Eger araban düşükse takozlarla kaldırırsan ona da dikkat ediyorlar.Orjinal yay takman gerekebilir.Camınızda film varsa o da hafif kusur onu sorun etmeyin.Bide bu egzoz muayenesi tüp muayenesini dışarda yaptırın.Çünkü içerde yaptırdıgınızda illaki sorun çıkarıyorlar.Dışarda yaptırdıgınızda direk sorun çıkarmadan gerekli evragı ruhsatınıza yazıp yapıştırıyorlar.Şimdiden geçmiş olsun bu muayene işi modifiyeli bir araç için yeterince sabır isteyen bir iş kolay gelsin![]()
hocam elllerine sağlık baya bilgi yazmışsın.ama şöle bişi sölemek istiyorum.adamlara zorluk çıkartmadığınız sürece basık araca birşey demiyorlar.ayrıca cam filminden hafif kusurlu geçiyorsun sorun değil demişsin.ama bence en büyük sorun o.ilerde bir gün polis çevirdiğinde ceza yazarrsa cam filminden emniyete göstermeye gittiğinde kayıtlı cam filmi duruyor.o sebeple aracın men duruma düşüyor.birdaha kaldırabilmek için tekrar muayene yolları gözüküyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)