Arkadaşlar merhaba, 93 model Vectra GT aracım var sıfırdan ufak ufak toparlamaya başladım. Ama burda ustadlarımızdanda bir kaç fikir alayım dedim. Neler yapabiliriz sizce?
Arkadaşlar merhaba, 93 model Vectra GT aracım var sıfırdan ufak ufak toparlamaya başladım. Ama burda ustadlarımızdanda bir kaç fikir alayım dedim. Neler yapabiliriz sizce?
Guzel bir cip ve ppr tarafindan islenmis gaz kelebegi, en az 15 hp veriyor. 2 side eski arabamdan elimde var![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Çok güzel, bende de iki tane var ama beyin tanımıyor sanırım. Ancak 7,5 rpm e kadar çıkabiliyordu. Siz ne kadar istiyorsunuz?
LET yapariz
eksantrik , emme vs. ile ugrasma hazir c20let gibi baz alinabilecek bi motor üretilmis iken , orjinal parcalarla turbolamak mümkün iken ve turbonun önü bu kadar acik iken kesinlikle LET.
Batuhan M. Ince
hazır kitlere bakmana gerek yok custom olarakta yapılabilir dahada iyi olur
Egzoz için komple 60mm ara boru ve 60lık son susturucu kullanabilrsin
Filtre olarak önce sfi kutusunu iptal et, dirsek(az kullan) ve boruyla soğuk hava alabilcek bi yere filtreyi koyarsın
headers çok farkettirir, istersen var bende uygun rakama veririm ingiltereden almıştım
yazılım içinde yardımcı olabilirim
bütçene göre EMG nin verdiği setup en mantıklısı. 3 bin liraya let yapabilen varsa 30 tane falan yönlendireceğim araç var yarın kapısında kuyruk oluşsun...
simota iyidir aynen,ucuna bi boru ,nerde soğuk hava oraya,yerine göre sinyali sök çıkart
emre nin söyledikleri mantıklı, sadece ''powercap ''te ekle fazla bişey değil ama farkettiriyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)