kontrol et yolladım
Printable View
kontrol et yolladım
et değerleri belli jantı et değeri 50den aşağı görmedim ben :) en düşük et30takılıor olması lazım golf için yani et değerinden problemimiz yok
porsche jantlarının göbekleri dışa dönük olduğundan aradaki flanşın( wheels adapter kopyala yapıştır :) ) en az 20mm olması gerekiyor kalipere çarpmaması için . poryaya oturcak tarafın ve janta oturcak tarafın ölçüleride belli :)
ağırlık-performans olarak
ne drag için ne roll için araç yapmadığımdan dolayı o tarafını fazla düşünmüyorum bildiğim kadarıyla jantı tek başına ağırlığı 11kg :) nette yazan bu yani biyerde ölçtürmedim
@ denon
üstad mailini aldım şimdi teşekkür ederim.
başka bir konuda bunun yanlış hatırlamıyosam 7000serisi alüminyumla yapılmasının uygun olacağını yazmıştın hatta driftçi arkadaşları çokca kullandığını falanda yazmıştın doğrumudur ?? bu flanşı neyle yaparsak hem sağlıklı hemde uzun ömürülü olur sıkıntı çıkarmaz??
AL7075 T06 kullanın kardeşim , Ç45 1050 imalat çeliği mukamevetine eşdeğerdir yapısı , alımınyum oldugundan dolayıda paslanma gibi şeylerle karşılaşmazsınız
bence direk denon yapsın yollasın baya kolay olur :)
yapılamayacak bişey değil , kolay gelsin , inşallah istediğiniz gibi jantlarınızı takarsınız
ne demek her zaman