bende öle dedim gardaş neyse çözümü buldunya ona bak:icon_tup:
Printable View
bende öle dedim gardaş neyse çözümü buldunya ona bak:icon_tup:
işime yarayacak parçalarını alayım kanka ayıp ettin :D
haydar murat tam ölücü muradım bızdek ölüler bakir el degmemıs :D yedırmem sana:D
neyimi gördün ulen ölücü oldum şimdi. yaın birgün gelirde zx2500 dersen sana ölüyü diriyi gösteririm:D
ikinizde elime düşmeyin sizi yolda delip geçerim :D
beni bilmemde sametin palio uçuyor hacı demedi deme,delecem diye delinme:hehe::hehe:
o nasılsa 2 aya kadar bişey yapamayacağına göre sıkıntı olmaz. siz tarsustan ben adanada kalkarsam mersinde tantuniciye beraber otururuz:D
yavaş kalk nereye kalkıyon adanadan sen gelene ozaman biz tantuniyi yer bitiririz muhaha:D
sizin arabalar 0dan yüze sapanla fırlatılmadan çıkmıyor :hehe:
konu bannnnnn zx 2500 deıldı kx 2500 di şekerim konuya kilit yoksa trafık cezaası kesecek adminler adrese:D
dogru diyorsun dostum kx olacagına zx yazmışm 200sx aşkım kabardığı ana denk geldi :D şaka bi yanada senin şu sorununu biran önce halledelim elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırım.
denemekte sorun yok dostum herzaman hatta araçalara berabe biner gazlar durumlarınada bakarız. sonuçta benim aracımdan iyi yada kötü olsun fark etmez, arkadaşımın aracı için elimden gelen birşey olur gidişine katkım olursa bana boy boy saplasamasına bile sevinirim.
Merhaba arkadaşlar konuyu baya inceledim hakikaten bu konuda sağlam bilgisi olan arkadaşlar var... ben konu açtım ama pek ilgilenen olmadı... lütfen bana da yardımcı olur musunuz??
Araç: E30 3.18is chip dışında hiçbişey yok komple borular susturucular değişecek.. kaçlık bi boru nasıl orta ve son susturucu ile alt ve orta devirlerim kuvvetlenir.... şimdiden teşekkür ederim..
aracın orjinal egzos sistemi hakkında bilgi verirseniz daha sağlıklı olur. headers 4-1 mi 4-2-1 mi, borular kaçlık, egzos olarak ne kullanılacak. ancak bu bilgilere göre yorum yapılabilir.
4-2-1 şeklinde orjinal headers var araçta.. orjinal boru ebatı ne kadar bilmiyorum ancak eray abi is ler en iyi 51 lik düz boru 60 lık son susturucu ile yürüyo dedi.. yalnız araçta eksoz sesi istemiyoruz onun için bu kombinasyonda performansı bozmayacak bi orta susturucu lazım...
öğrenemediğim bi başka şey de.. bmw ler free flow la mı yoksa back pressure ile mi daha iyi yürüyo...
back pressure kesinlikle, 4-2-1 orta karar bir uzunluktaymış senin aracında orta devir bandı için ideal ne tam alt nede tam üst olarak düşün. 1.8 araca göre 51lik boruda ideal olur fakat ortayı ya oem yaparak supersprint son kullan (ses çıkarmaz) yada ortayı free flow yapıp sona 3.20 oem kullan.
RealOEM.com Diagram Selection
Orjinali bu şekilde linkte var.. eklemek istediğim bi şey de ben aracın alt ve orta devirleri iyi olsun istiyorum...
şimdi 51 lik borular.. ortaya oem.. (oem derken tam orjinali bulabilir miyim bilmiyorum ama back pressure sağlayacak bi şey olacak bu da herhalde delikli oluyo susturucunun içi) son susturucu olarak supersprint önermişiniz ama fiyatları nasıldır bunların..
bir diğer mevzu daa biraz okudum bu topic de susturucuların girişleri çıkışları da oranlı... orta ve arka susturucularda giriş ve çıkışlar kaçlık olmalı?? 51 & 60 ?
haa bide.. linketeki orjinal eksoz resimlerine bakarsak sadece katalisör var ortada ve arkada son susturucu var... orta için orjinal oem olarak ne takacaklarki??
RealOEM.com Diagram Selection
is ler spor versıon ara motordur headers orjınalınde alt alt devır canlansın dıosan 51 ama duz deıl orta olacak sekılde 51...
aslına bakarsan tam olarak da yapmak istediğim şey bu.. şu anki boğazdan itibaren çift olan egsozda üst devirler canlı.. arba 3000 devirden sonra daha iyi ama arka susturucu komple boşalmış zırıl zırıl ötüyo orta da her yer kaynak dolu...
şimdi düz olacak okey.. 51 olacak o da okey.. orta susturucu olsun istiyoruz muayenede vs sorun çıkmasın die o da tamam..
ortaya takılması gerekn nasıl bi susturucu olacak yine 51 lik giriş mi yoksa 60 lık giriş mi?? bi de anladığım kadarıyla orta susturucu backpressure sağlayacak bişey olması gerekiyo??
ikinci bi soru da arka susturucu nasıl bişey olacak yine nasıl bi griş nasıl bi çıkış olacak?? aslına bakılırsa tek giriş çift çıkış bişey istiyorum... yalnız öyle süpersprint vs çok para veremem... normal bi susturucu taksak bu gereksinimleri sağlayacak bişey nasıl bişey olur??
sabırla okuyup yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlara teşekkür ederim...
egzos sisteminde boru çapları ile çok fazla oynamamak gerekli. orta susturcu komple boru çapı 51se giriş çıkış çapı 51 olmalı, sıkıştırma istegine bağlı olarak bofarklı boyutlarda mevcut ama sen orta karar boyda seçmelisin (örnek olarak 30 cm civarı). son susturcu olayına gelirsek aslında çok para verme kısmı tam bir muamma, oem susturucu fiyatları senin araca göre 200 tk civarında; bu paraya 2. el ss alabilirsin örnek olarak altta link veriyorum. Italyan supersprint iyi durumda egzoz - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 54545075
oem olarak kullanmak istersende e36 3.20 oem senin için ideal olur.
en önemli konuya gelirsek senin aracının orjinal headersı 4-2-1 kesinlikle değiştirme, akıl hocası memleketimizde bol bulunur onlara uyupta üzerinde işlem yapmaya kalkma.
kardesım yaptırcagın şu gıdeceksın podsuz cnc makınasından kalıp cıkarılmıs ona gore bukulmus 51lık boru cektırmek ortaya 51 gırıs 51 cıkıslı 40 cm boylarında tup seklınde bır orta susturucu taktırmak hem cızırtıyı yok eder hede altları toplar ses ıstemıosun ses sıkıntısı olmasa freeflow 60 lık bır sonla tadından yenmezdii...
katkıda bulunan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
aracın alt devirlerni toparlamanın yolu orta susturucudan geçiyo.. geri basıncı (back pressure) sağlayacak bi susturucu olmazsa yine istediğim olmayacak.. onun içinde clioların kat iptali yapıldığında kullanılan bi susturucusu varmış bulabilirsem onda karar kıldık 51lik borularla..
son susturucu olarak da forumda bi arkadaşta var remus irtibata geçebilirsem o olacak sanırım yoksa bi oem bulup takacaz..
umarım gaza dokunur dokunmaz alacağım tepki hissedilir bi şekilde artar bu sisteme geçince.. işlemler bitince paylaşırım inşallah..
resul inşallah herşey istediğin gibi olur.
samet resul'ün siteme kasaplar dadanmış 4-2-1 manifoldun 4-2 den çift boru çekerek sağlı sollu iki egzos takılmış yani 1 ve 4. piston bir egzosa 2 ve 3 bir egzosa çalışıyor. bu sistemde sadece egzoslardan 1ini bile iptal ettiği zaman muazzam fark yaşayacak:D:D birde senin gibi egzos sesi olmaması için bir sistem istiyor, sonda oem olduğu sürece ses çıkmaz fakat gaz tepkimde iyi olsun derse free flow sıkıştırma yapmadığı için ilk gaz tepkisi düşecek.
bugün şu sitedeki arkadaşla görüşecem remus için onu takarsak ortaya free flow olmaz anladığım kadarıyla sesten duramam onun için ortadan bakınca karşıyı görmemek lazım :D:D
hemde ortaya böyle bişi takmak lazım ki sıkıştırma güzel olsun...
(bir haftada eksoz konusunda böyle bi noktaya geldiğime ben bile inanamıyom baya bişii öğrendim :D )
:D:D kuzen şimdilik böyle iyi bakalım dediğim gibi rasim son bir ayar verir sağına soluna bu şekilde zararı yokmuş takılırı diyorum bakalım:icon_tup:
bi dakka yaa remus da ortaya ne yapsan sese engel olamam mı şimdi ben :D
bütün planlar alt üst oldu yaw.. remusu alıyoduk tam da.... gene karıştı kafam...
vallaha ben sesi azaltmak için ortayı orjinale çevirdim 42.5 cm uzunluğunda bir orj orta ayrıca ama nafile hiç etki etmedi ha kat takılı olduğu halde ses kesilmedi.remusun doğasında var inlemek samet kuzen iyi bilir:D:D