kanka adamın durumlar biraz karışık düzeltirse allahın izniyle çakacak kardeşim merak etme:icon_tup:
Printable View
o çakana kadar biz setup değiştirecez.
sametin sesi çıkmadığına göre sende durumlar nasıl bari senin konuyada buradan devam edelim.
mındar ettınız la konumu konu kapanmıstır kılıt parasal sıkıtnıdan dolayı araba ıslerı 2 ay rafa...
bende öle dedim gardaş neyse çözümü buldunya ona bak:icon_tup:
işime yarayacak parçalarını alayım kanka ayıp ettin :D
haydar murat tam ölücü muradım bızdek ölüler bakir el degmemıs :D yedırmem sana:D
neyimi gördün ulen ölücü oldum şimdi. yaın birgün gelirde zx2500 dersen sana ölüyü diriyi gösteririm:D
ikinizde elime düşmeyin sizi yolda delip geçerim :D
beni bilmemde sametin palio uçuyor hacı demedi deme,delecem diye delinme:hehe::hehe:
o nasılsa 2 aya kadar bişey yapamayacağına göre sıkıntı olmaz. siz tarsustan ben adanada kalkarsam mersinde tantuniciye beraber otururuz:D
yavaş kalk nereye kalkıyon adanadan sen gelene ozaman biz tantuniyi yer bitiririz muhaha:D
sizin arabalar 0dan yüze sapanla fırlatılmadan çıkmıyor :hehe:
konu bannnnnn zx 2500 deıldı kx 2500 di şekerim konuya kilit yoksa trafık cezaası kesecek adminler adrese:D
dogru diyorsun dostum kx olacagına zx yazmışm 200sx aşkım kabardığı ana denk geldi :D şaka bi yanada senin şu sorununu biran önce halledelim elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırım.
denemekte sorun yok dostum herzaman hatta araçalara berabe biner gazlar durumlarınada bakarız. sonuçta benim aracımdan iyi yada kötü olsun fark etmez, arkadaşımın aracı için elimden gelen birşey olur gidişine katkım olursa bana boy boy saplasamasına bile sevinirim.